Am auzit ca exista pastile pentru avort in Romania
Buna seara am și eu o problema la care ma tot gandesc poate suna ciudat... in luna August am fost in vacanta la mare din data de 12 pana in 20. Ciclul mi-a venit in 4 August (Mai repede cu 2-3 zile decât in luna Iulie) iar apoi urma sa îmi vina prin 4-7 Septembrie dar mi-a venit doar in 20 Septembrie, cu 2 saptamani întârziere, dar și când mi-a venit am avut câteva coșuri foarte pronunțate pe fata cum am de-obicei când îmi vine. Doar ca de aceasta data m-a durut ovarul stâng foarte tare in prima zi, menstruația a fost destul de abundentă, de culoare închisă și in primele 3 zile am avut și cheaguri de sânge destul de groase.. (eu o am normala de-obicei doar ca ma tine 6-7 zile iar intensitatea ei scade prin ultimele zile). De asemenea m-a ținut și 7 zile și am avut simptomele specifice ciclului, dureri in Zona pelviană cum am de-obicei, m-am simțit foarte umflata și am avut putina sensibilitate in zona sânilor. Țin sa Menționez ca am baut și ceai de coada șoricelului și am luat multă vitamina C. Nu am un ciclu regulat, iar luna aceasta m-a întârziat deja cam 3 zile, dar sunt racita de o saptamana destul de tare și am amigdalele umflate DAR AM DURERI DE CAP! (Probabil și din cauza ca dorm 5 ore pe noapte și in rest sunt solicitată 100% din timp) și ganglionii umflați dar nu sunt tari sau rigizi. ma gandesc ca e posibil sa vina ciclul și peste sarcina dar totuși mi se pare cam imposibil sa vina asa abundent și cu cheaguri (doar in cazul unui avort spontan) din câte am auzit menstruația peste sarcina este mult mai putina cantitativ și se produce in jurul timpului când a avut loc actul sexual. Totuși... sunt neliniștită la gândul unei probabilități... va rog sa îmi dați o părere, prin jurul meu nu am persoane cu astfel de probleme sau care sa fi avut ciclu peste sarcina și m-ar ajuta enorm o parere, multumesc
Nu îmi doresc aceasta sarcina dar am auzit de la o cunoștiință ca se poate efectua avortul medicamentos dar nu as face asta chiar la 20 de ani...
Nu îmi doresc aceasta sarcina dar am auzit de la o cunoștiință ca se poate efectua avortul medicamentos dar nu as face asta chiar la 20 de ani...
2 comentarii
Parerea mea e ca ar trebuii sa faci un test de sarcina INTAI sa vezi daca este sau nu o sarcina si abia apoi sa te gandesti la un eventual avort.
Din ce spui tu aici nu vad nici un simptom de sarcina ci doar o intarziere de 3 zile. Un test de sarcina nu este foarte scump si te poate lamurii.
Bafta
Din ce spui tu aici nu vad nici un simptom de sarcina ci doar o intarziere de 3 zile. Un test de sarcina nu este foarte scump si te poate lamurii.
Bafta
astăzi mi-a venit! Multumesc oricum pentru sfat dar nu cred ca ar mai fi nevoie, am fost foarte paranoica deoarece niciodata nu m-a întârziat atat chiar 2 saptamani iar după sa îmi vina foarte tare. Mersi!:)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??