Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?

*am ramas insarcinata anul trecut si am pierdut sarcina la 10 sapt fara nici un simptom de dinainte..nicodata nu am avut probleme de sanatate:( am facut investigatii dupa si am aflat ca am mycoplasma/ureaplasma si o mica insufienta de progesteron (s-a vazut la o ecografiie in z 24 ca endometrul meu era de grosime 6 mm abia). S-a presupus ca de la toate astea adunate sau doar o simpla selectie naturala, am facut avort spontan. Acum mi s-a recomandat utrogestan vaginal 2 pe zi din z14 pana in z 24 a CM.
Am urmat 7 zile de tratament cu doxicilina pt ureaplasma si la control imi disparuse ureaplasma dar imi aparuse mycoplasma..cum, nu stiu!! Acum am fost iar pe tratament 10 zile cu ofloxacin pt mycoplasma l-am terminat.
Voiam sa va intreb si daca dupa acest tratament, daca nu mai am mycoplasma, pot sa ramana gravida din nou, desi abia am terminat tratamentul cu antibiotic? ma refer: nu afecteaza cu nimik un eventual embrion nou format, faptul ca abia am terminat tratamentul cu antibiotic cu 10 zile in urma??
sunt disperata, numai la asta ma gandesc zilnic..la un bebe!
a fost cea mai dura palma pe care viata mi-a dat-o cand am pierdut sarcina trecuta!
Am urmat 7 zile de tratament cu doxicilina pt ureaplasma si la control imi disparuse ureaplasma dar imi aparuse mycoplasma..cum, nu stiu!! Acum am fost iar pe tratament 10 zile cu ofloxacin pt mycoplasma l-am terminat.
Voiam sa va intreb si daca dupa acest tratament, daca nu mai am mycoplasma, pot sa ramana gravida din nou, desi abia am terminat tratamentul cu antibiotic? ma refer: nu afecteaza cu nimik un eventual embrion nou format, faptul ca abia am terminat tratamentul cu antibiotic cu 10 zile in urma??
sunt disperata, numai la asta ma gandesc zilnic..la un bebe!
a fost cea mai dura palma pe care viata mi-a dat-o cand am pierdut sarcina trecuta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau un copil?
- 2herpesul genital si sarcina
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 14Ovare micropolichistice-urgent pentru domnul doctor
- 3vreau un copil
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 3vreau un bebe
- 1antibiotice in timpul sarcinii
- 5Mama se simte rau din cauza tratamentului cu antibiotice pentru Borelia
- 0antibiotice+ capsule pt marimea potentei
- 3vreau sa raman insarcinata...!
- 2analize inainte de sarcina
- 3nu raman insarcinata
- 1Ciclul menstrual si antibioticele
- 8Probleme cu somnul... mai exact dorm dar nu ma odihnesc
- 3utilizare antibiotice - efecte secundare
- 0antibiotic - sarcina
- 2Mi s-a spus ca am ciuperca in git de la medicamente
- 3Intrerupere antibiotic augmentin dupa 6 zile. Pot sa reiau tratamentul?
- 0Ce părere aveți despre antibioticul Metronizadol?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: