Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?

27-01-2012
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
*am ramas insarcinata anul trecut si am pierdut sarcina la 10 sapt fara nici un simptom de dinainte..nicodata nu am avut probleme de sanatate:( am facut investigatii dupa si am aflat ca am mycoplasma/ureaplasma si o mica insufienta de progesteron (s-a vazut la o ecografiie in z 24 ca endometrul meu era de grosime 6 mm abia). S-a presupus ca de la toate astea adunate sau doar o simpla selectie naturala, am facut avort spontan. Acum mi s-a recomandat utrogestan vaginal 2 pe zi din z14 pana in z 24 a CM.
Am urmat 7 zile de tratament cu doxicilina pt ureaplasma si la control imi disparuse ureaplasma dar imi aparuse mycoplasma..cum, nu stiu!! Acum am fost iar pe tratament 10 zile cu ofloxacin pt mycoplasma l-am terminat.
Voiam sa va intreb si daca dupa acest tratament, daca nu mai am mycoplasma, pot sa ramana gravida din nou, desi abia am terminat tratamentul cu antibiotic? ma refer: nu afecteaza cu nimik un eventual embrion nou format, faptul ca abia am terminat tratamentul cu antibiotic cu 10 zile in urma??

sunt disperata, numai la asta ma gandesc zilnic..la un bebe!
a fost cea mai dura palma pe care viata mi-a dat-o cand am pierdut sarcina trecuta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: