dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
S-a intamplat ceva groaznic.De 4 luni traiesc in spania si am un iubit cu care intretin relatii sexuale.Intotdeauna am fost atenta, m-am protejat...chiar si acum, insa, fara sa ne dam seama, s-a rupt prezervativul.Am vrut sa i-au pilula d a doua zi, insa nu am gasit-o pe nicaieri.In tara am folosit timp de un an contraceptive(marvelon).Ar fi perfect sa le gasesc si aici, insa pt a cumpara asa ceva, am nevoie de prescriptie medicala...In aproximativ o saptamana ar trebui sa am menstruatie.Intrebarea mea este:la cat timp dupa, imi pot face testul de sarcina.Nu stiu cum am ajuns in situatia asta...de cand ma stiu am fost responsabila!Sper sa nu fiu chiar atat de fertila...sper sa nu mi se intample tocmai mie.Credeti-ma, vreau inapoi in tara...acolo stiam ce si unde sa rezolv problemele de genul asta.Cu stima si respect, o romanca care are nevoie d ajutor!
1 comentarii
In general testul de sarcina se poate face dupa 5-10 zile de la actul sexual. pt. siguranta insa (poate fi fals negativ daca este facut prea devreme) poti sa repeti testul la 13-14 zile dupa ovulatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12testul de sarcina - cat e de sigur?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 6legat de testele de sarcina
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 2Cand sa fac un test de sarcina?
- 7urgent: prezervativ spart si postinor
- 5Sarcina sau nu?
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 20voi ramane insarcinata?
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 3Postinor 2, test negativ
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 0Sunt gravidă?
- 1Dupa cat timp pot face un test de sarcina?
- 0La cat timp dupa ovulatie se poate face testul de sarcina din sange?
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: