dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?

05-11-2005
mariposa_lexa
Nu este medic/terapeut
mariposa_lexa
S-a intamplat ceva groaznic.De 4 luni traiesc in spania si am un iubit cu care intretin relatii sexuale.Intotdeauna am fost atenta, m-am protejat...chiar si acum, insa, fara sa ne dam seama, s-a rupt prezervativul.Am vrut sa i-au pilula d a doua zi, insa nu am gasit-o pe nicaieri.In tara am folosit timp de un an contraceptive(marvelon).Ar fi perfect sa le gasesc si aici, insa pt a cumpara asa ceva, am nevoie de prescriptie medicala...In aproximativ o saptamana ar trebui sa am menstruatie.Intrebarea mea este:la cat timp dupa, imi pot face testul de sarcina.Nu stiu cum am ajuns in situatia asta...de cand ma stiu am fost responsabila!Sper sa nu fiu chiar atat de fertila...sper sa nu mi se intample tocmai mie.Credeti-ma, vreau inapoi in tara...acolo stiam ce si unde sa rezolv problemele de genul asta.Cu stima si respect, o romanca care are nevoie d ajutor!
1 comentarii
0
28-11-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
In general testul de sarcina se poate face dupa 5-10 zile de la actul sexual. pt. siguranta insa (poate fi fals negativ daca este facut prea devreme) poti sa repeti testul la 13-14 zile dupa ovulatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: