dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta

am 22 de ani si am facut un chiuretaj in urma cu 2 saptamani si jumatate.in urma operatiei am avut menstruatie 12 zile, dar si dupa aceste zile, am mai avut scurgeri de sange dar doar dimineata ceea ce am crezut ca e normal.acum, la 16 zile de la chiuretaj mia venit din nou ciclu si este foarte abundent.este normal asa ceva? va rog, astept un raspuns urgent, sunt diperata
3 comentarii

Cel mai bine ar fi sa mergi la un nou consult ginecologic;medicul ginecolog iti poate prescrie medicatie, de asemenea se poate pune problema unei reinterventii; numai bine

am facut deja 5 ecografii si a zis k numai este nimik acolo decat niste gheaguri mici de sange...de aceea nu stiu ce sa mai fac...desi am de gand sa consult si un alt mnedic cu mai muta experienta pentru ca acesta era un rezident.si am pus intrebarea cu relatiile sexuale pentru ca chiar medicul mai recomandat k atunci cand imi va trece sangerarea ca pot face asa ceva, ca ma mai destind si eu.ceea ce mie mi sa parut inadmisibil sa auzi asa ceva din gura unui doctor si de aceea am cerut sfatul dumneavostra.daca mi-ati putea oferi un raspuns si in acest caz, v-as fi recunoscatoare

La cate zile dupa chiuretaj, ar trebui sa vina cilu?si in cazul in care am avut contact sexual este posibil sa raman dinou gravida?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Legatura intre menstruatie si diferite boli
- 121chiuretaj - informatii
- 4efecte a expunerii la soare asupra menstruatiei?
- 3rosu prea devreme
- 4sangerare abundenta menstruatie
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 4ciclul menstrual
- 3Am avut un chiuretaj pe data de 5 mai in Londra
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 1Modificari ale menstruatiei dupa primul contact sexual
- 4un sfat.. dupa chiuretaj, sangerarea s-a oprit mai repede
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 0Menstruatia...
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 3Menstruatie la doua saptamani
- 3menstra fara ovare
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
Mai multe informații despre: Menstruatia Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj Ciclul menstrual abundent
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: