Dupa intreruperea anticonceptionalelor?
am incetat sa folosesc Logest iar acuma sunt in a 20 zi a cilcului si am dureri de 2 zile la ovare.din ce cauza pot fi?
buna! eu am luat anticonc Novynette 7 luni. Le am intrerupt luna trecuta pe 10.05 (am terminat folia) pt ca nu ma simteam deloc bine si am luat in greutate(8 kg). Acum trebuia sa mi vina menstruatia pe 3.06 si nici acum nu a venit. Specific ca am avut contact neprotejat pe 21.05, eram in afara perioadei de ovulatie. E posibil sa fiu insarcinata? Nu am niciun simptom, doar sensibilitatea sanilor, dar ma gandesc ca e din cauza sindromului premenstrual. Si ca intarzierea e din cauza ca am intrerupt pilulele. Am si ovare polichistice si menstruatia era neregulata inainte de a lua anticonceptionalele.
Buna seara,
După cum observ problema lipsei menstruației după întreruperea anticoncept este frecvent întâlnită.
Eu am luat Yaz, timp de 4 ani și acum am decis sa renunț la pastile pentru ca îmi doresc un copil undeva pe la anul...cu voia Domnului.
Ca toate celelalte femei care au scris aici sunt in întârziere cu ciclul menstrual și nu sunt însărcinată, acest lucru fiind deja verificat cu teste.
Întrebarea mea este dacă trebuie sa fac sex protejat cu soțul meu pe perioada întârzierii, iar atunci când va veni menstruația dacă calculul ovulatie se va face tot din prima zi de menstruație.
După cum observ problema lipsei menstruației după întreruperea anticoncept este frecvent întâlnită.
Eu am luat Yaz, timp de 4 ani și acum am decis sa renunț la pastile pentru ca îmi doresc un copil undeva pe la anul...cu voia Domnului.
Ca toate celelalte femei care au scris aici sunt in întârziere cu ciclul menstrual și nu sunt însărcinată, acest lucru fiind deja verificat cu teste.
Întrebarea mea este dacă trebuie sa fac sex protejat cu soțul meu pe perioada întârzierii, iar atunci când va veni menstruația dacă calculul ovulatie se va face tot din prima zi de menstruație.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 0Pot întrerupe administrarea Ac înainte de terminarea foliei?
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0Ce poate fi?
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 0Insarcinata sau nu?
- 4Lipsa menstruatiei
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 1Menstruatie intarziata.
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 0Posibila sarcina?
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: