dupa nastere

09-02-2010
corni
Nu este medic/terapeut
corni
Nu stiu daca ma adresez bn dar vreau sa stiu in cat timp se trage burta dupa nastere.In greutate am scazut dar burtica mai e.Nu vreau sa ajung la forma care am fost dar nici burtica nu vreau sa am.Multumesc
3 comentarii
0
11-02-2010, ora 13:35
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua,
Am vazut aceasta postare si am zis ca poate va ajuta comentariul meu din ce stiu eu.
Am o cumnata care se confrunta cu aceiasi problema, acum ceva vreme am mers la farmacie ptr ai cumpara brau medicinal a auzit ca tine burta stransa si in acelasi timp scade, la farmacia am primit raspunsul ca brau medicinal ajuta daca este purtat imediat in primele luni dupa sarcina in cazul dvs nu cred ca este tarziu sa incercati si varianta asta.
Iar daca trece o perioada mai lunga doar cu exercitii revine burta catusi de cat la forma initiala aceste informatii cum am spus le-am primit de la o farmacista.
Si mai vreau sa spun ca burtica nu isi revine singura fara ajutor, cumnata mea nu a facut exercitii brau medicinal nu o mai ajuta ca era pre tarziu si a ramas cu burta.
Multa sanatate.
0
11-02-2010, ora 13:41
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Si mai stiu un remediu de la cumnata mea ptr vergituri de pe burta daca aveti este bun uleiul extra virgin se poate folosi in timpul sarcini si dupa sarcina sa va ungeti o data pe zi pe burta.
O zi buna!
0
16-03-2010, ora 01:47
roby_luana
Nu este medic/terapeut
roby_luana
sunt la a doua nastere dupa prima nastere am ajuns la forma initiala dar dupa a doua inainte sa raman gravida cantaream 53 kg acum in timpu sarcini 64kg acum cantaresc 63 copilu meu are 8 luni si mia ramas si niste burtica ce trebuie sa fac astept raspuns va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns