După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte

23-06-2023
Zi
Nu este medic/terapeut
Zi
Bună ziua.In luna martie după o colonoscopie mi-au descoperit 4 hemoroizi interni de gradul 2 și unul măricel extern.
Am mers la medicul proctolog unde după consultație a spus ca sunt de gradul 3 dar se mai poate face cu ligaturi.
am mers din două în două săptămâni și a legat câte unul. la ultimul a spus că ar trebui tăiat și cel exterior. ma operat cu laserul, a doua zi mi-au ieșit multe umflaturi care dureau groaznic. l-am sunat a spus ca este normal. la șapte zile m-am dus la scos firele era la fel de inflamat, el a zis uite asta nu știu de unde a apărut dar trebuie tăiat și asta, și la tăiat. a spus gata nu mai ai nimic ești ca nouă. Dar a doua zi iar avem trei ieșiți mici și inflamați. M-am dus la scos firele și a spus ca cei trei sunt inflamații și ca se retrag.
Am trei săptămâni nu sau retras, ba mai mult ieri mia ieșit alutul f mare unflat și de culoare grena, ma doare groaznic. deci sunt mai rău ca la început. nu știu ce se întâmplă poate ma ajută cineva.multumesc
1 comentarii
0
29-06-2023, ora 13:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Daca aveti dureri, arsuri, utilizati in paralel crema de tataneasa, 6 lei, plafar.
Adaugă un comentariu / răspuns