Hernie inghinala pelvin

Bună ziua, hernie inghinala pelvina stângă cu dureri abdominale spre coapsa, coloana vertebrala și cutia toracica totul pe partea stanga.
Am fost operat de hernie ( sustiner muschi, teaca muschiului ) la parascopic cu montare plasă pe toată zona stângă abdominal pelvin, după un efort fizic sa desprins zona de susținere de pe osul pelvin al muschiului, durerile sunt în momentul de fața mai sus prezentae.
Cu mai pot remedia situația ?
Am fost operat de hernie ( sustiner muschi, teaca muschiului ) la parascopic cu montare plasă pe toată zona stângă abdominal pelvin, după un efort fizic sa desprins zona de susținere de pe osul pelvin al muschiului, durerile sunt în momentul de fața mai sus prezentae.
Cu mai pot remedia situația ?
2 comentarii

Buna ziua.
Daca au aparut in postoperator astfel de simptome, aparent dupa un efort fizic, evitati eforturile fizice mari si luati un antiinflamtor p.o. timp de 7-10 zile. Reevaluare ulterioara.
Daca au aparut in postoperator astfel de simptome, aparent dupa un efort fizic, evitati eforturile fizice mari si luati un antiinflamtor p.o. timp de 7-10 zile. Reevaluare ulterioara.

Vă mulțumesc, am luat antiinflamatoare. Destule, am 7 luni de la operație și de 5 luni dupa incident, mă îndop cu astfel de analgezice
Doresc să reamintesc că ( teaca muschiului, susținerea muschiului ) o alta operatie e posibilă?
Unde și cine mă poate ajuta cu o operație de reamplasare a zonei
Doresc să reamintesc că ( teaca muschiului, susținerea muschiului ) o alta operatie e posibilă?
Unde și cine mă poate ajuta cu o operație de reamplasare a zonei

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9hernie?
- 4info operatie hernie inghinala
- 3Hernie inghinala la paralitic
- 0Hernie inghina sau nu ?
- 1Dupa operatia de hernie inghinala
- 1Hernie inghinala sau intindere?
- 1Hernie inghinala in evolutie.
- 0Operatie hernie inghinala dreapta
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 5Hernie inghinală operată
- 1Operație de hernie inghinala.
- 5Mersul la sala după Operație de hernie inghinala.
- 1Operație hernie inghinale stângă
- 4La munca după operație hernie inghinala
- 16 luni după operația de hernie inghinala
- 3Hernie inghinală stânga
- 0Hernie inghinala bilaterala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala dupa operatia de hernie recuperarea dupa operatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: