După operație de fiere!

09-04-2023
Florin F.
Nu este medic/terapeut
Florin F.
Bună Ziua, locuiesc în SUA din 2004, în anul 2018 am suferit o operație de fiere, după 24 de ore m-au externat iar apoi tot în acea zi soția mea m-a dus la spitalul de urgența, urgența in SUA tratează pacientul doar in stare critică, in rest iti face un calmant si te trimete la medicul de familia, iar acesta trebuie să-ți dea trimitere la toate instituțiile de raze și analize, iar apoi repetând la nesfârșit aceleași proceduri.
pentru ca ma simțeam foarte rău, timp de 3 luni nu mâncăm, diabetul meu scădea foarte tare sau crestea foarte tare, in functie de cum mămiscam.
la un moment dat după 3 luni au descoperit ca aveam pietrele din fiere rămăsese în pancreas, au hotărât să-mi facă endoscopie, în acea procedura mi-a zgâriat PANCREASUL și stomacul foarte tare, apoi au apărut și mai multe complicații, după operație, coledocul picura pe lângă, și chiar și acum dacă fac efort ajung la urgență din cauza durerilor, aș vrea să plec în România pentru tratament, însă nu pot pentru ca nu am tratamentul necesar sa pot călători în condiții de siguranță.
Va Mulțumesc!
1 comentarii
0
15-01-2024, ora 15:39
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Puteti solicita consult la Spitalul Fundeni, unde au experienta in asa ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: