Duphaston si EllaOne

Buna ziua, am facut tratament cu Duphaston din ziua 15 pana in ziua 25 a ciclului menstrual, adica ieri. In cazul in care astazi am contact sexual protejat si se rupe prezervativul, va trebui sa apelez la contraceptia de urgenta. Am o pastila EllaOne in casa, daca o sa am nevoie de ea o pot lua? Duphastonul luat pana ieri ii scade eficienta? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pilula de a 2-a zi - efecte adverse
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 1Secretii dupa pilula de a doua zi inexplicabile
- 0Pilula de a doua zi si moldamin
- 0Dereglari după Escapelle
- 0E posibila sarcina cu postinor ?
- 0Sângerări după postinor 1 ajutorrrrr
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 0Pastila de a doua zi
- 1Postinor
- 4Intarziere ciclu
- 2Întârzierea menstruației
- 1Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 0Contracepție
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi