duphaston vs. postinor
Buna, am o intrebare care ma framanta si pe mine ca pe majoritatea persoanelor de aici.De la primul ciclu menstrual si pana la varsta de 19 ani am avut un CM neregulat la 2-3 luni, fapt pentru care am inceput sa iau anticonceptionale ca sa rezolv 2 probleme in acelasi timp.menstruatia si contraceptia.Pana anul trecut, adica timp de 4 ani am luat anticonceptionale cu pauzele de rigoare si totul a fost ok, am avut o menstruatie normala.Din momentul in care am intrerupt pastilele timp de 6 luni nu am mai avut menstruatie.Am fost la medici, am fost diagnosticata cu ovare polichistice si amenoree primara fapt pentru care mi-a fost prescris duphaston.Am luat duphaston timp de 2 luni iar in ultimele zile din cea de a doua luna de administrare am avut un contact sexual neprotejat, am luat postinor, iar la o zi dupa administrarea postinorului am avut un alt contact neprotejat care de data aceasta s-a terminat cu ejacularea in interiorul meu.Intrucat am considerat ca o a doua doza de postinor in aceasi saptamana la un interval de 2 zile era prea mult pt organismul meu am ales sa risc(asa cum inconstienta fiind am facut-o deja)si nu am mai luat postinor.Tinand cont de faptul ca ultimele pastile de duphaston au fost administrate concomitent cu cele 2 pastile de postinor si tinand cont de contactul sexual avut si de antecedentele mele.care ar putea fi posibilitatea aparitiei unei sarcini?asta in contextul in care doctorii mi-au spus ca fara stimulare ovariana indelungata sansele sa raman insarcinata pur si simplu sunt mici!!!Astept un raspuns pertinent.Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??