Durele genunchi

Durere la genunchi.
Buna ziua, am 16 ani 175cm si 95kg.Duminica, la fotbal mi am fortat foarte tare genunchiul, am aluneacat cu piciorul drept, si mi am sprijinit toata greutatea in cel stâng, iar genunchiul mi s a dus in spate. Dupa 10minute in care am statat pe jos, m am ridicat cu greu si am plecat acasa șchiopătând. Mi am cumparat niste crema pt astfel de dureri dar nu imi trece, astazi nu am mers la liceu deoarece nu ma pot deplasa foarte mult, schiopatand. Va rog frumos sa ma ajutati, ce am, ce sa fac si cum se trateaza
Buna ziua, am 16 ani 175cm si 95kg.Duminica, la fotbal mi am fortat foarte tare genunchiul, am aluneacat cu piciorul drept, si mi am sprijinit toata greutatea in cel stâng, iar genunchiul mi s a dus in spate. Dupa 10minute in care am statat pe jos, m am ridicat cu greu si am plecat acasa șchiopătând. Mi am cumparat niste crema pt astfel de dureri dar nu imi trece, astazi nu am mers la liceu deoarece nu ma pot deplasa foarte mult, schiopatand. Va rog frumos sa ma ajutati, ce am, ce sa fac si cum se trateaza
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Lovitura genunchi!
- 3Durere la genunchiul stâng
- 56dureri la genunchi
- 13genunchiul si mijlocul
- 0Dureri de genuchi si glezna si trosnituri
- 0durere genunchi de vreo 2 saptamani
- 6umflatura deasupra genunchiului stang
- 6Cam de 2 luni am dureri deasupra genunchilor
- 6De vreo 4 zile ma dor genunchii si mi s-au umflat
- 14Durere sub genunchi...
- 13Durere de genunchi
- 9ma tot supara genunchii...si cred ca aproape cu tot ceea ce inseamna incheietura
- 1Durere punctuala genunchi
- 1Dureri la ghenunchi in timpul noptii/ somnului
- 0Durere genunchi drept
- 0Durere in interiorul genunchiului
- 1Os crescut sub rotulă
- 3Probleme genunchi - RMN ul nu arata nimic
- 3Probleme cu genunchiul
- 0Dureri intense ale genunchilor
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: