Durere articulatii mana post-traumatism | Forumul Medical ROmedic

Durere articulatii mana post-traumatism

03-12-2008
simonaa77
Nu este medic/terapeut
simonaa77
Buna ziua!

Acum doua zile mi-a fost bruscata mana dreapta, si am simtit o oarecare durere, insa nu foarte deranjanta initial. Durerea insa a crescut in intensitate a doua zi, fara insa a exista vanataie sau umflatura. Durerile se resimt cel mai tare in zona articulatiilor mainii, mai ales in zona cotului. Practic e aproape nefunctionala mana respectiva, din cauza durerilor f puternice. Ce imi recomandati sa fac?
3 comentarii
0
17-12-2008, ora 03:37
anakony
Nu este medic/terapeut
anakony
Am aceeasi problema si tot in zona cotului mainii drepte.Diferenta este ca durerea a aparut in urma unui exces fizic in urma cu cateva luni. Durerea apare numai in conditiile solicitarii musculare a mainii in pozitie orizontala.
0
28-02-2009, ora 22:14
Fiziokinetic
Nu este medic/terapeut
Fiziokinetic
Buna,
Este indicata fizioterapia(laser, ultrasunete0, concomitent cu un program de kinetoterapie si masaj terapeutic; sanatate multa, si daca ai nevoie suna-ma, pentru programare.
P.S.
Oricum toate acestea sint foarte bune, dar ar trebui sa te duci intii la medic sa faci o radiografie, pentru a elimina orice dubii.
0
26-04-2010, ora 18:53
seby85
Nu este medic/terapeut
seby85
buna ziua tuturor! acum vreo 2 saptamani am inceput sa am pbl la incheietura mainii drepte si nume: simt cum imi tosneste osul la incheietura in timpul miscarii si e insotita de durere in zona aceea, mai exact parca s-ar freca pe o sprafata nu tocmai neteda osul in timpul miscarii mainii si ma doare rau ! si inca ceva, am observat in ultimele zile ca precum imi misc primul deget de la mana ma doare si mai tare mana la incheietura..iar pe timpul noptii cand nu folosesc mana e ok, nu simt dureri insa dimineata cand ma trezesc simt pt cateva sec(1-2) ca si cum mi-ar fi imobilizata mana ! ce recomandati sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Prevenirea È™i tratamentul durerilor articulare
  • Preparate topice pentru ameliorarea durerilor articulare
  • Dureri articulare generalizate cronice (persistente, nu trec)
  • Dureri articulaÈ›ii - durerea în mai multe articulaÈ›ii
  •