durere de cap
De cateva zile ma doare capul ingrozitor.Nu e o durere localizata, ma doare peste tot.Nu cedeaza la nici un antialgic, antiinflamator.Am mai avut in trecut dureri de cap, dar cedau dupa cateva ore sau la administrarea de medicamente.Ieri seara, din senin, a inceput sa-mi curga sange din nas.Durerile sunt insotite uneori de senzatie de voma.Nu stiu cui sa ma adresez, va rog daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac.
4 comentarii
stii cumva daca ai probleme cu fierea? mie asa mi s-a intamplat. Doare capul ingrozitor, parca ar fi strans intr-o menghina. Durerea apare de obicei dupa mese mai grase sau abundente. Incearca pentru greata Metoclopramid inainte de masa cu 15 min. si dupa masa Colebil, Oxbil, sau Bill Plus(pentru fiere). Mergi urgent la medic sa-ti faci analize generale.
sau sar pute probleme de stres.dar sangele din nas...sa nu fie o tensiune mai crescuta.va rewcomand niste analize
Buna seara! Am dureri puternice de cap in perioada menstruatiei. Ce medicament ar fi mai indicat sa iau pentru o astfel de durere sau daca stie cineva un tratament naturist pentru asta, pentru ca nu sunt adepta pastilelor?Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere de cap si febra!
- 4hemoglobina scazuta, TGP mare, dureri de cap
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 4dureri de cap
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 3dureri cap, ureche
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 7Dureri de cap
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 1dureri foarte puternice de cap
- 3formatiune tumorala
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 0ameteli dureri de cap
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 0Sindroame de algii cefalice
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 0Durere atroce unilaterala de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: