durere genunchi

11-10-2012
chiorocean
Nu este medic/terapeut
chiorocean
Copilul, fetita de 9 ani nascuta cu picior valg bilateral, inaltime normala pentru varsta ei, greutate in limite pentru varsta, acuza, cand si cand, durerei de ambii genunchi. Durerea trece, cam intr/o ora, cu masaj sau pansat, nu se umfla niciodata si nici nu/si schimba culoarea.
Ce nu/mi place este ca durerea revine cam la o luna nu conteaza anotimpul. Este localizata undeva sub genunchi.
Oare de ce ghetutele ortopedice au asa pret mare chiar si cu dosar? Este exagerat sa dai aproape 300 de roni chiar si cu reducere dupa ce ai alergat si ai asteptat o luna cu dosarul si cu sperantele si executarea dureaza tot o luna si si asa ai palpitatii ca nu sunt facute corest !! 80 roni o pereche de talonete, groase de nu poti baga in niciun pantof !
1 comentarii
0
11-10-2012, ora 14:59
Dr. Mariana Gruia
Pediatrie, Focşani
Dr. Mariana Gruia
Artroza este o leziune degenerativa, copiii nu fac artroza. Fie este vorba despre un tendon scurt, fie este vorba despre o problema neurologica mai complexa. Oricum, diagnosticul si conduita terapeutica se fac dupa evaluarea pacientului de catre neurolog pediatru si ortoped. Problema nu se poate rezolva de la sine, cu siguranta ca, daca nu mergeti la medic, lucrurile au sanse sa mearga inspre mai rau, in nici un caz spre mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: