durere in partea dreapta
Buna seara
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
1 comentarii
A mai ramas sa investigati colonul, un colon iritabil da arsura, gaze, durere care radiaza., constipatie, diaree.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 2 ani am o durere, in partea dreapta, in zona ficatului
- 2dureri in partea dreapta sub coaste
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 5are dureri in partea dreapta de vreo 2 ani de zile
- 3Ma doare ceva in dreapta sub coaste, ce poate fi?
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 2durere continua in dreapta, amplificata dupa mese
- 3boala celiaca poate da sindrom sufebril prelungit cu sindrom inflamator?
- 0dureri in partea dreapta de multi ani
- 3de vreo luna ceva ma chinuie o durere...mai mult o balonare in partea dreapta sub coaste
- 1Dureri in partea dreapta subcostala
- 1Durere in partea dreapta paralela cu buricul
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 1Durere in partea dreapta !
- 6Durere lombara si toata partea dreapta abdominala, inclusiv piciorul drept
- 0Dureri abdomen-spate-picior partea dreapta
- 4Durere de spate si înțepături abdomen
- 1Durere in fosa iliaca dreapta
- 2Disconfort partea dreapta
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: