durere in zona genitala de la stat pe scaun.

02-11-2010
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
Am 23 de ani si 56 kg, 168 cm in inaltime, recent am schimbat locul de munca( inainte lucram numai in picioare) acum sunt nevoita sa stau numai pe scaun 8 ore, dupa 2 sau 3 zile de stat pe scaun am dureri mari in zona genitala, la vezica urinara, si am 4 perne sub fund, tot degeaba, am facut si candida( am citit tot pe net ca se poate face si de la haine stramte), nu stiu cum sa mai stau pe scaun, am mereu usturimi, ca si cum hainele ar fi foarte stramte in zona genitala, ma dor si fesele. astept un sfat de la cineva care a trecut prin asa ceva. m, ultumesc
1 comentarii
0
04-11-2010, ora 18:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Problema este de la coloana, nu din zona genitala.pozitia este fortata, scaunul incomod.hainele stramte si candidoza nu are legatura cu statul pe scaun...poarta ceva mai lejer, nu foarte scurt, nu haine mulate pe sold si coapse, foloseste lenjerie intima numai din bumbac, , fara elastice prea stramte la borduri...8 ore stai pe scaun, somnul e de 8 ore [ nu dormi pe spate ], dar mai raman 8 ore dintr-o zi, timp in care ramai mai mult in picioare si fa miscare...astfel prin alternanta de miscari si pozitii durerea va dispare.
Adaugă un comentariu / răspuns