Durere os alveolar

09-12-2022
Moraru Costin
Nu este medic/terapeut
Moraru Costin
Buna dimineața, întreb și eu în necunoștință de cauză.
Ținând cont de faptul că pe partea stângă in afara de măseaua de minte nu mai există nici un dinte aș dorii să știu de ce încă simpt o senzație de durere/jenă in osul alveolar? Atașez o imagine aici.

https://ibb.co/xmRJGfF
1 comentarii
0
19-03-2023, ora 08:49
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

Este posibil să simțiți o senzație de durere sau jenă în osul alveolar după o extracție de dinte. Aceasta poate fi cauzată de inflamația naturală care apare în timpul procesului de vindecare, deoarece osul alveolar se remodelează și se umple cu țesut nou în zona extracției. În general, această durere și disconfort ar trebui să se amelioreze în timp, odată cu vindecarea.

Este posibil să existe și alte motive pentru senzația de durere sau jenă pe partea stângă a gurii. Unele dintre acestea pot include afecțiuni ale gurii, cum ar fi aftele, gingivita sau parodontita. Alte condiții, cum ar fi sinusurile inflamate sau probleme cu nervii din zona gurii, pot provoca și durere în această zonă. De aceea, este important să vă vadă medicul dentist pentru a determina cauza exactă a senzației de durere sau jenă pe care o simțiți și pentru a primi tratamentul potrivit.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: