Durere parte stanga de fata langa nas chiar sub maxilar cand apas simt ca e ceva acolo

09-08-2021
Valentina1000
Nu este medic/terapeut
Valentina1000
Buna seara, acum 3 luni am fost la stomatolog printre care mi s-a scos nervul de la caninul st s8 mi s-a opturat canalul si a fost plombat, de at am ramas cu o sensibilitate la dinte.Acum de 3 saptamani intr o zi am pus mana in locul de deasupra la canin chiar sub maxilar si am simtit ca ma deranjeaza cu cat umblam mai mult cu atat simteam dintele mai slabit si durere pe toata partea stanga dar o durere difuza, am fost la stomatolog mi-a facut radiografie a zis ca nu se vede infectie, am fost la orl am facut radiografie la sinusuri sa nu fie sinuzita maxilara, mi-a iesit decat o ingrosare a sinusurilor...nu infectie.Dupa o saptamana ma deranja mai rau am fost iar sa fac o radiografie la stomatolog, nu a iesit nimic...Astept sa ma duc la control la stomatolog iar.Problema este ca incepe sa urce aceasta jena cand apas, tare nu apas sa nu fie infectie sa se sparga, ce poate fi? De ce nu apare la radiografii?
Singurul lucru care l-am facut a fost sa ma spal pe cap acum 3 saptamani si sa ies afara dupa, eu nu ies dupa ce ma spal pe cap afara, doar noaptea ma spal.
Sunt o fire anxioasa si ma sperii foarte rau, ma gandesc sa nu se duca infectia la cap.Multumesc pentru raspunsuri.
2 comentarii
0
10-08-2021, ora 10:47
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. daca nu este focarde infectei la radiografie.. nu are ce sa urce la cap
2 se poate face un CT dinte sinus 3D arata mult mai bien ce este acolo
0
10-08-2021, ora 11:13
Valentina1000
Nu este medic/terapeut
Valentina1000
Va multumesc pentru raspuns.Eu de doua zile i-au antibiotic, pentru ca mi-a fost frica.Astept sa ajung iar la medicul stomatolog.V-as fi atasat rafiografia dar nu stiu cum
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: