Durere parte stanga de fata langa nas chiar sub maxilar cand apas simt ca e ceva acolo
Buna seara, acum 3 luni am fost la stomatolog printre care mi s-a scos nervul de la caninul st s8 mi s-a opturat canalul si a fost plombat, de at am ramas cu o sensibilitate la dinte.Acum de 3 saptamani intr o zi am pus mana in locul de deasupra la canin chiar sub maxilar si am simtit ca ma deranjeaza cu cat umblam mai mult cu atat simteam dintele mai slabit si durere pe toata partea stanga dar o durere difuza, am fost la stomatolog mi-a facut radiografie a zis ca nu se vede infectie, am fost la orl am facut radiografie la sinusuri sa nu fie sinuzita maxilara, mi-a iesit decat o ingrosare a sinusurilor...nu infectie.Dupa o saptamana ma deranja mai rau am fost iar sa fac o radiografie la stomatolog, nu a iesit nimic...Astept sa ma duc la control la stomatolog iar.Problema este ca incepe sa urce aceasta jena cand apas, tare nu apas sa nu fie infectie sa se sparga, ce poate fi? De ce nu apare la radiografii?
Singurul lucru care l-am facut a fost sa ma spal pe cap acum 3 saptamani si sa ies afara dupa, eu nu ies dupa ce ma spal pe cap afara, doar noaptea ma spal.
Sunt o fire anxioasa si ma sperii foarte rau, ma gandesc sa nu se duca infectia la cap.Multumesc pentru raspunsuri.
Singurul lucru care l-am facut a fost sa ma spal pe cap acum 3 saptamani si sa ies afara dupa, eu nu ies dupa ce ma spal pe cap afara, doar noaptea ma spal.
Sunt o fire anxioasa si ma sperii foarte rau, ma gandesc sa nu se duca infectia la cap.Multumesc pentru raspunsuri.
2 comentarii
1. daca nu este focarde infectei la radiografie.. nu are ce sa urce la cap
2 se poate face un CT dinte sinus 3D arata mult mai bien ce este acolo
2 se poate face un CT dinte sinus 3D arata mult mai bien ce este acolo
Va multumesc pentru raspuns.Eu de doua zile i-au antibiotic, pentru ca mi-a fost frica.Astept sa ajung iar la medicul stomatolog.V-as fi atasat rafiografia dar nu stiu cum
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere maxilar-ureche interna-tample, pierdere echilibru la mers/vertij.
- 2Dureri maxilar
- 1Durere mandibula/maxilar
- 3Dureri de maxilar si mandibula
- 0Dureri ale madibulei
- 0Durere la mancare
- 0Dureri de Maxilar cu ureche
- 3Durere maxilar
- 8Nevralgie maxilara
- 2Durere la capătul maxilarului și ureche! Mi s-a format ca un nodul sau ganglion mărit.
- 1Presiune cerul gurii, durere intre ureche si gat
- 1Durere in osul maxilar
- 0Durere de maxilar cu iradiere in urechi, dureri in gat
- 0Infectii sinus, dinti?
- 1Durere maxilar dreapta sus, dureaza de o luna, ce e de facut ?
- 2Durere puternica maxilar, ajutor
- 3Durere maxilar, sa fie pe zona sinusului ?
- 1Dureri maxilo-faciale
Mai multe informații despre: durere maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: