Durere partea dreaptă jos
Bună seara,
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Durere in partea dreaptă jos a abdomenului
- 0Durere in dreapta
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 1Durere
- 2Durere partea dreapta
- 2Apendicita?
- 0Posibil sa am apendicita ?
- 3Durere in partea dreapta zona inghinala
- 5Durere in partea dreapta
- 4Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 2Durere inghinala la copil
- 5Durere, înțepături în partea dreapta a abdomenului inferior
- 2Durerea abdominala si stări de rău..
- 4Pubalgie, Hernie sau ce?...