dureri
buna! am o intrebare, am de citeva zile niste dureri in spate si in regiunea burtii, asa mai in partea ovarelor...poate fi asta un semn ca se apropie ziua menstruatiei sau e altceva?am avut si contacte sexuale ne protejate, dar partenerul a ejaculat in exterior.Nu am ciclul stabil, iar de la ultima mentruatie au trecut 25 de zile...ce sa cred?
1 comentarii
Ar putea fi un semn de apropiere a menstruaţiei, mai ales dacă aţi mai avut aceasta. Sindromul premenstrual are tendinţa să se repete în caracteristicile lui.
Dar durerile spatelui şi ovarelor nu fac parte dintre semnele sarcinii, cel puţin nu în faze timpurii.
Desigur, mai există şi alte tulburări ginecologice sau nu (de exemplu urologice) care se manifestă astfel. Dacă situaţia persistă sau se repetă, o vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.
Dar durerile spatelui şi ovarelor nu fac parte dintre semnele sarcinii, cel puţin nu în faze timpurii.
Desigur, mai există şi alte tulburări ginecologice sau nu (de exemplu urologice) care se manifestă astfel. Dacă situaţia persistă sau se repetă, o vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??