Dureri ciclu menstrual si chist
Buna ziua
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
1 comentarii
No-Spa daca nu interfereaza cu tratamentul pentru bila.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 2Am nevoie de un sfat
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 5chist -vaginal-. rog un raspuns.
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 1Menstruatie dupa operatie de chist ovarian
- 4Hemoragie si durere puternica
- 1sarcina molara si chist ovarian
- 4chist ovarian sau sarcina
- 0Chisturi ovariene
- 3Examen histopatologic ajutorrrr
- 1Chisturi ovariene si intarzierea menstruatiei. Posibil risc de cancer?
- 0Hiperplazie epiteliala atipica
- 1Chist ovaroan
- 0Metroragie disfunctionala
- 2Chist ovarian hemoragic?
- 1Chist ovarian
- 9Chist ovarian. Este cancer?
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: