Dureri ciclu menstrual si chist
Buna ziua
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
1 comentarii
No-Spa daca nu interfereaza cu tratamentul pentru bila.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2operatie de apendicita + chist ovarian
- 6chist dermoid - mi-a spus ca trebuie operat
- 5chist ovar stang..URGENT
- 4Ar trebui sa astept sa imi dispara chistul, sau pot ramane insarcinata asa?
- 3nu reusesc sa raman insarcinata
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 4posibila sarcina?
- 3ca 125
- 7nedumerire... ce am de facut in continuare?
- 0Ecografie ginecologica
- 1Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei
- 1chist ovarian si rana pe colul uterin
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 0Vibratii in zona pelvina
- 0Pareri ginecologie - chisturi pe ovare si dureri
- 0Chist dermoid.
- 0Metroragie disfunctionala
- 0Suspect endometrioza
- 9Chist ovarian. Este cancer?
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: