Dureri ciclu menstrual si chist
Buna ziua
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
1 comentarii
No-Spa daca nu interfereaza cu tratamentul pentru bila.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 4chist exterior ovarul stang
- 6Chisturi pe ambele ovare
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 15despre sarcina
- 1chist ovarian
- 2chist ovarian
- 5Operaţie care nu se inchide
- 0Pseudomixon peritoneal
- 1Operatie chist ovarian 9cm in sarcina
- 0Chist ovarian