Dureri de burta, usturimi si dureri in zona lombara dupa sex. Ce se intampla?

04-01-2019
AnnaAnderson
Nu este medic/terapeut
AnnaAnderson
Mi-am inceput viata sexuala de curand si intru in panica la orice schimbare care se intampla cu corpul meu. Eu si iubitul meu nu am fost mai deloc activi sexual, dar am plecat in vacanta de sarbatori si atunci am inceput sa fim. Am citit cateva lucruri pe net si mi-e foarte frica sa nu fie vorba despre ce cred eu. Eu nu sunt obisnuita cu partide lungi si ceva mai " salbatice", iar in prima seara despre asta a fost vorba. A doua zi cand m am trezit, m am dus la baie si ma ustura la urinare. Acest lucru mi-a trecut dupa 2 zile maxim si a revenit acum, dar nu atat de puternic cum a fost la inceput. Pe langa asta, in acele 2 zile in care ma ustura, ma durea si burta intr-un mod foarte ciudat. Mi-a trecut si asta intre timp. In a 5a zi de cand eram acolo, m am trezit cu secretii vaginale foarte multe(cred ca secretii au fost.. era foarte ud) dupa seara anterioara. Nu stiu ce a insemnat asta. Ajunsa acasa dupa vacanta, nu mai aveam dureri de burta sau usturimi. M-am culcat si a doua zi m-am trezit cu dureri de spate in zona lombara destul de tari. Stiti cumva ce se intampla? De mentionat este ca eu si iubitul meu facem sex neprotejat, dar are mereu grija. Si e posibil sa fiu paranoica, dar am senzatia ca sunt balonata in zona de sus a abdomenului unde nu ma ingras sau ma balonez de obicei...
1 comentarii
0
05-01-2019, ora 03:52
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Buna.
Nu e nevoie de a ejacula pentru a rămâne însărcinată!
Poți rămâne și de la lichidul preejaculator oricâtă grija ar avea el pt că asta nu mai poate controla.
Take care!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul