Dureri de cap aproape zilnice

06-01-2008
daniela26
Nu este medic/terapeut
daniela26
Buna tuturor si La multi ani!

Incercand sa caut un raspuns am apelat si la acest forum. Problema mea este urmatoarea: Am dureri de cap foarte frecvente, aproape zilnice care debuteaza de dimineata inca de cand ma trezesc din somn si devin din ce in ce mai puternice spre seara. Durerile sunt localizate in general in zona tamplelor.
Ceea ce am mai observat este ca atunci cand mananc dispar sau devin mai slabe si dupa jumate de ora sau o ora se reiau, dc mananc iar dispar si tot asa. Tind sa cred ca ar fi o afectiune legata de digestie deorece cand ma roade stomacul de foame si apare imediat aceasta durere.
Mi s-a zis de catre un doctor ca nu am ce sa fac pentru ca e o problema legata de tensiune mica si de faptul ca am o greutate scazuta ( am 1.50 si 40 de kg)
Nu am anemie si principalele analize la sange mi-au iesit bine, desi o sa le repet in perioada imediat urmatoare.
Cand fac efort la fel apare aceiasi durere de cap.
As dori sa imi dati un sfat pentru ca aceste dureri de cap care imi creaza o stare de indispozitie permanenta.

Multumesc!
2 comentarii
0
07-01-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Am sa-ti dau cateva sfaturi din punctul de vedere al unui oftalmolog: ar fi bine sa faci un consult oftalmologic cu cicloplegie pentru a stabili o corectia optica adecvata; ochelarii e bine sa aiba strat antireflex sau protectie speciala( ochelari pentru calculator) in cazul in care lucrezi zilnic la calculator; examen al fundului de ochi; daca se amelioreaza durerea de cap dupa ce mananci, este posibil sa fie vorba de crize hipoglicemice, asa ca trebuie sa ai un regim alimentar cu 3mese la ore fixe, iar in cazul in care faci un efort intelectual sau fizic mai mare sa mananci ceva dulce( niste bomboane).Daca dupa corectia optica persista durerile, sa faci un consult ORL( ai antecedente de sinuzita?) si un consult neurologic.Numai bine
0
12-02-2008, ora 00:00
sandrita
Nu este medic/terapeut
sandrita
buna,
daca inainte sa iti faci analizele ai luat calciu sau alte vitamine...crede ma ca ai facut degeaba analizele. pentru ca o analiza sa iti iasa corect nu tb sa iei nici un fel de vitamine in acea periada si sa nu bei sau sa mananci cantitati insemnate de lactate. tb sa mergi la un nutritionist sa iti recomande o dieta adecvata pentru ca eu cred k durerea ta de cap este din cauza alimentatiei. multa sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •