dureri de cap si stari de voma

25-07-2008
Flory_Mary
Nu este medic/terapeut
Flory_Mary
buna ziua
de o saptamana am dureri ingrozitoare de cap si stari de voma dar nu pot sa vomit. am fost mariti la spitalul victor babes cu trimitere la doctorul de familie cu suspiciune de hepatita acuta virala la spital mi s-a spus ca nu am si ca mi sa varasat bila in stomac si mi sa dat un tratament cu no-spa scobutil si rennie. le iau de marti dar nu au nici un efect am aceleasi simptome la fel de intense. De la spital mi sa dat un tratament identic cu cel de HAV pe care il tin. Am nevoie de ajutor. multumesc !
2 comentarii
0
25-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
pai cum sa iti puna un diagnostic fara nici un fel de analiza?sunt analize in sange care depisteaza hepatita de orice fel dar treb.facute separat pt fiecare tip de hepatita.cred ca mai degraba mergi la medicul de familie sa iti prescrie un set de analize la sange si mai apoi se va sti exact ce ai!!mai ales daca tratamentul pe care il urmezi nu are nici un efect!multa sanatate!!
0
17-04-2009, ora 13:12
lavvinia
Nu este medic/terapeut
lavvinia
buna ziua!
am si eu o problema asemanatoare. Din saptamana in saptamana sa spun, am dureri de cap foarte mari si stari de voma! inca nu am fost la medic deoarece sunt plecata din tara, pt cateva luni. Am cautat pe internet o boala care ar avea aceste simptome insa nu gasesc nimic. Sunt foarte ingrijorata. va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns