dureri deasupra ombilicului !!! spasme, dureri
in uma unei stari de gripa am luat doua aspirine.a doua zi dimineata m-am trezit cu dureri ingrozitoare cam la 2 degete deasupra ombilicului. nu e o durere continua ci mai degraba spasme si dureri acute. mi-e teama ca aspirina sa nu imi fi provocat fisuri pe intestine deoarece in dimineata aceea am flegmat un cheag de sange.durerile continua de vreo 3 zile. imi puteti da va rog o concluzie in urma celor scrise???? multumesc!
2 comentarii
Si, Ionut, aspirina nu poate ajunge in intestine decat trecand prin stomac.Deci, dupa cum spuneam, stomacul e cel afectat.:-)
aspirina e de regula un foarte cunoscut dilatator de vase sanguine.provoaca hemoragii intense administrata fara sfatul medicului. In general reactia pe care ai avut-o tu o au doar persoanele care sufera de afectiuni destul de grave ale ficatuluisau au transaminazele f scazute...pana una alta fa-ti analizele la ficat.Aspirina se topeste f repede si nu ajunge sa ZGARIE intestinele sau stomacul.Si cauta sa mananci cat mai putin sarat dupa ce consumi aspirina sau sa bei multe lichide
Alte subiecte recente din această secțiune: