dureri in partea dreapta.. apendicita? | Forumul Medical ROmedic

dureri in partea dreapta.. apendicita?

22-08-2013
ionellaaa
Nu este medic/terapeut
ionellaaa
m-am trezit dimineata cu dureri acute in zona bazinului si nu puteam sa urinez. mi s-a facut rau. nu stiu daca mi-am indus starea de rau din cauza ca m-am speriat. mi-am revenit destul de repede, am urinat si apoi mi-a trecut si starea de rau. nu sunt la menstruatie (cand mai am uneori genul asta de durere) si nici nu am probleme cu menstruatia. in trecut am mai avut de cateva ori dureri in partea dreapta si ma intrebam daca ar putea fi din cauza unei apendicite..? am fost la spital si am maine o programare, dar ma gandeam ca poate cineva sa ma lamureasca ce s-a intamplat inainte sa merg la doctor.
1 comentarii
0
22-08-2013, ora 16:38
Dr. Stancu George
Medicina interna, Ploiesti
Dr. Stancu George
Din descrierea dumneavoastră pare sa fie o infectie urinara. Caracterul recurent însă impune efectuarea unor investigatii si consultatii. Eu v-as recomanda o hemoleucograma, vsh, proteina c reactiva, ex sumar de urina, test de sarcina, ecografie abdominal si apoi consult ginecologie si sau medicina interna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antibioticele pot înlocui operaÈ›ia chirurgicală, în cazurile necomplicate de apendicită acută
  • Administrarea antibioticelor în ambulatoriu la pacienÈ›ii cu apendicită este sigură È™i reduce necesitatea intervenÈ›iei chirurgicale
  •