Dureri in talpa ciudate
Buna ziua, in urma cu 3 ani am cazut si mi-am rupt partial ligamentele partial de la genunchiu drept. Mi s-a spus ca nu trebuie operat daca nu fac sport de performanta. Acum, nu stiu daca are sau nu vreo legatura, am niste dureri in talpa piciorului drept, chiar la inceputul calcaiului, dureri care se manifesta DOAR cand imi ating penisul. Stiu ca suna ciudat, dar asta este realitatea si nu stiu ce sa fac... Va rog ajutati-ma ca nu stiu nici unde trebuie sa merg avand in vedere cele 2 parti ale corpului implicate total diferite. Mentionez ca am 26 de ani, 98 kg, 1.80cm.
Va multumesc anticipat !
Va multumesc anticipat !
1 comentarii
buna ziua domn doctor. am o intrebare la d-voastra. de 2 saptamani am niste dureri in talpa piciorului dreprt, cind merg, mai exact in zona pernutzei intre degetul mare si mijlociu, cind calc am impresia ca am ceva crescut acolo simi provoaca dureri. cind apas cu mana nu simt nimik si nici nu ma doare.munca mea este legata de efort fizic, adica sunt menajera si toata ziua sunt in picioare. greutatea mea este de 85 kg. inaltimea 161cm. 38 de ani. astept raspunsul cu nerabdare si va multumesc anticipat.
Alte subiecte recente din această secțiune: