Dureri in zona gleznei

Bună seara!
Băiețelul meu are 10 ani și tot se plânge de dureri in zona gleznelor. Mentionez că nu este supraponderal.
Am făcut analize de sânge la recomandarea medicului de familie, in afara fierului care este puțin sub limita, toate analizele sunt foarte bune.A urmat un tratament cu Calciu Vita, 2-3 luni nu a mai avut aceste dureri, acum au reapărut. Acum ne-a recomandat Centrum junior. Este vorba despre dureri de creștere sau ceva mai complicat?
Mulțumesc
Băiețelul meu are 10 ani și tot se plânge de dureri in zona gleznelor. Mentionez că nu este supraponderal.
Am făcut analize de sânge la recomandarea medicului de familie, in afara fierului care este puțin sub limita, toate analizele sunt foarte bune.A urmat un tratament cu Calciu Vita, 2-3 luni nu a mai avut aceste dureri, acum au reapărut. Acum ne-a recomandat Centrum junior. Este vorba despre dureri de creștere sau ceva mai complicat?
Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 2Dureri gamba si glezna.
- 4Glezna umflată si roșie
- 1Glezna sta umflată de 2 luni
- 16Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 0Durere glezna
- 1Probabil luxare de gleznă.
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
- 1Durere glezna
- 3Dureri sub oul piciorului
- 8Durere laba piciorului drept + glezna
- 5Fisură sau entorsa
- 3Dureri laba piciorului +glezna intense in repaus
- 1Durere picior copil 5 ani
- 7Durere glezne
- 1Durere glezna
- 0Durere si umflatura sub "Maleola mediala"