Dureri pelvine trimestrul II sarcina

buna seara.
ati avut dureri pelvine (la oasele pubiene) in trimestrul 2 de sarcina.
am 26 de saptamani si de ceva vreme ( apx o luna) am dureri pelvine (senzatia este ca parca dor oasele pubiene), durerea este mai mult cand stau jos, cand ma ridic, nu este insuportabila dar este acolo. doctorul mi-a spus ca este tot in regula cu colul.
de asemenea l-am intrebat daca este normal ca la 26 de saptamani sa se simta miscariile la bebe asa jos (zici ca mai e putin si iese) si mi-a spus ca din punct de vedere ginecologic totul este in regula.
ati avut dureri pelvine (la oasele pubiene) in trimestrul 2 de sarcina.
am 26 de saptamani si de ceva vreme ( apx o luna) am dureri pelvine (senzatia este ca parca dor oasele pubiene), durerea este mai mult cand stau jos, cand ma ridic, nu este insuportabila dar este acolo. doctorul mi-a spus ca este tot in regula cu colul.
de asemenea l-am intrebat daca este normal ca la 26 de saptamani sa se simta miscariile la bebe asa jos (zici ca mai e putin si iese) si mi-a spus ca din punct de vedere ginecologic totul este in regula.
1 comentarii

Buna! Si eu sunt insarcinata in 23 de saptamani si am cam o luna jumatate de cand am aceleasi dureri doar ca ma dor la mers si chiar si noaptea in somn. Dr mea mi-a zis ca ar fi normale si sa iau no spa..normal ca nu ajuta. Sincer si eu sunt in dilema cu durerile astea..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Durere pelvina, ajutor va rog :((
- 0umflatura ca un strugure sub zona pelviana
- 1durere radianta zona pelviana - genunchi
- 2Dureri in abdomenul inferior
- 6Help
- 1Dureri groaznice vaginale.Ajutati-ma!
- 0durere pelvina
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 0Durere bazin
- 0Congestie pelviana
- 2Senzatie de durere si usturime deasupra penisului
- 1Dureri pelvine, miros foarte neplăcut, actul sexual este aproape un chin
- 1Durere pelvina
- 1Dureri oase pelviene
- 0Durere Testicule Dureri pelviene
- 0Durere pelvină
- 5Nevralgie pudendala?Va rog răspuns...
Mai multe informații despre: durerile pelvine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: