dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi

Buna seara si La multi ani!
Anul acesta pentru mine au fost cele mai lungi sarbatori, deoarce m-m simtit foarte rau.Timp de o saptamana jumate m-a durut foarte tare stomacul(eram imbalonata)si in partea dreapta, dar totul a inceputul dupa Craciun cand ai inceputul scaunele foarte moi am luat No spa si un smecta, mi s-a mai ameliorat un pic, dar am observat ca am dureri si sangerez cand am scaun.
Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?
Multumesc!!
Anul acesta pentru mine au fost cele mai lungi sarbatori, deoarce m-m simtit foarte rau.Timp de o saptamana jumate m-a durut foarte tare stomacul(eram imbalonata)si in partea dreapta, dar totul a inceputul dupa Craciun cand ai inceputul scaunele foarte moi am luat No spa si un smecta, mi s-a mai ameliorat un pic, dar am observat ca am dureri si sangerez cand am scaun.
Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?
Multumesc!!
6 comentarii

Buna seara!
Va recomand sa va adresati de urgenta unui medic gastroenterolog, care in urma consultului
de specialitate si a unor investigatii poate formula un diagnostic. Nu amanati!
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Va recomand sa va adresati de urgenta unui medic gastroenterolog, care in urma consultului
de specialitate si a unor investigatii poate formula un diagnostic. Nu amanati!
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu

Colegul meu, dr. Ciprian are dreptate. Este o urgenţă! Nu ne-a-ţi spus ce culoare are sângele si dacă aveţi hemoroizi. Ca să vă puteţi deplasa la medicul de familie pentru o trimitere la gastroenterolog, faceţi o infuzie concentrată de menta. 5-6 pliculeţe de mentă la o cană de apă clocotită, se lasă la infuzat până se răceşte si se bea. Din momentul acela nu veţi mai avea scaune moi sau diareice.

Am programare pentru joi dar dupa parerea dumneavoastra ce poate?e grav de mi-ati spus de urgenta?

Nu stiu daca am hemoroizi in decembrie am facut analize pentru hepatita B, care au iesit pozitive din pacate!poate fi de acolo cauza?

Urgenţa este sângerarea prezentă in scaun. Hepatita B nu are legătură cu această sângerare. În functie de culoarea săngelui putem localiza locul unde este afecţiunea. In functie de locul unde se află durerile, putem aprecia diagnosticul. Poate fi o insuficienta biliară, poate fi o infectie a sistemului digestiv in partea superioară sau o infectie a intestinului gros. Acesta poate avea şi afectiuni care pot genera sângerarea. Este important pentru dumneavoastră să aveţi o evaluare corectă şi un diagnostic exact. Apoi puteţi opta pentru tratamentul prescris de medic, sau cel pe bază de plante pe care vi l-aş putea recomanda. Vă aşteptăm cu rezultatele investigaţiilor.

Multumesc
pt precizarea cu infuzia concentrata de menta.
N-a fost cazul dar, e bine de stiut.
Un An Bun sa aveti!
pt precizarea cu infuzia concentrata de menta.
N-a fost cazul dar, e bine de stiut.
Un An Bun sa aveti!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Furuncul si scaun cu sange
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 4balonare dupa fiecare masa
- 2durere dreapta sub coaste
- 3scaune cu sange de vreo 2-3 ani
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 5mi s-a intamplat de 4 ori sa am scaun cu sange
- 15balonari excesive
- 6Sangerare anala. Va rog sfaturi...
- 2colita + constipatie severa
- 15am scaune dese si foarte moi
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 4Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 0Arsuri stomac si stari de greata si de lesin
- 0Ajutati-ma! De ce ma simt balonata dupa fiecare masa
- 2Colon iritabil fara durere? Este posibil?
- 4Sangerari in scaun
- 2Durere abdominala și picior !
- 2Mă doare in partea dreapta față și se resimte și în spate
Mai multe informații despre: Scaunele cu sange Balonarea scaunul moale durerea in partea dreapta durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: