dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
Simptome:dureri de stomac puternice, transpiratie rece pe tot corpul mai ales la nivelul capului(frunte), stari accentuate de greata si ameteli.
Precizez ca am 21 de ani si mi-am facut analizele acum 3 luni, acestea incadrandu-se in parametrii normali si ca nu e prima data cand fac o "criza" de genul asta.Astept parerea unui medic sau a cuiva confruntat cu aceleasi simptome.Multumesc anticipat!
Precizez ca am 21 de ani si mi-am facut analizele acum 3 luni, acestea incadrandu-se in parametrii normali si ca nu e prima data cand fac o "criza" de genul asta.Astept parerea unui medic sau a cuiva confruntat cu aceleasi simptome.Multumesc anticipat!
2 comentarii
Daca durerile de stomac sunt persistente, probabil stare febrila, varsaturi, greata, complicatii alimentare, exista posibilitatea sa aveti o afectiune datorata alimentatiei sau sa suferiti de o boala gastrica (gastrita, ulceratie). Ati facut o endoscopie ca sa va fie confirmata/infirmata aceasta afectiune?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 11tiroida?
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 2ragusala si stare de greata la copii
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 4Dureri acute de stomac
- 2Transpiratie faciala pana la acomodarea cu temperatura
- 1Dureri cumplite de stomac
- 1Transpir repede si mult
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
- 1Menstruatie intarziata!
- 2Ameteala, greata, cofuzie
- 1Somatizare greață de 3 ani!!
Mai multe informații despre: Greata transpiratia durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: