dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
Simptome:dureri de stomac puternice, transpiratie rece pe tot corpul mai ales la nivelul capului(frunte), stari accentuate de greata si ameteli.
Precizez ca am 21 de ani si mi-am facut analizele acum 3 luni, acestea incadrandu-se in parametrii normali si ca nu e prima data cand fac o "criza" de genul asta.Astept parerea unui medic sau a cuiva confruntat cu aceleasi simptome.Multumesc anticipat!
Precizez ca am 21 de ani si mi-am facut analizele acum 3 luni, acestea incadrandu-se in parametrii normali si ca nu e prima data cand fac o "criza" de genul asta.Astept parerea unui medic sau a cuiva confruntat cu aceleasi simptome.Multumesc anticipat!
2 comentarii
Daca durerile de stomac sunt persistente, probabil stare febrila, varsaturi, greata, complicatii alimentare, exista posibilitatea sa aveti o afectiune datorata alimentatiei sau sa suferiti de o boala gastrica (gastrita, ulceratie). Ati facut o endoscopie ca sa va fie confirmata/infirmata aceasta afectiune?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 7Pneumopatie interstitiala
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 2Greata Ameteli
- 1transpir foarte mult in zona axilelor in orice fel de conditii
- 4Dureri acute de stomac
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 2fac brusc diaree, insotita de dureri de stomac, greata si balonare
- 1Greata pe timpul sarcinii
- 2Amitripilina si xanax
- 1Greata la fiecare masa
- 0Senzatii de greata, balonare, stare de foame excesiva
- 1Anemie??
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat