e cazul sa iau pilula de a doua zi?

Azi noapte am facut sex neprotejat cu prietenul meu. Nu a ejaculat in mine, dar dupa ce si-a dat drumul afara, a reluat actul sexual.Ma gandesc ca probabil au mai ramas picaturi care s-au scurs in mine, ca nu a ejaculat totul afara, mai ales ca s-a intamplat totul foarte rapid. Eu am realizat abia la sfarsit ce facuse el. El zice ca nu am de ce sa imi fac griji, dar eu sunt de alta parere.
3 comentarii

lichidul acela de lubrifiere contine spermatozizi si daca erai in perioada fertila ar trebui sa o iei, nu face ca mine eu nu am luat-o si acum stau intr-un stres teribil

de fapt tu esti stresata din principiu draga livia :)). fiecare act sexual- chiar protejat cu 15 mii de prezervative si pilule se pare ca te streseaza. nu ti face griji, asa am fost toate mai mult sau mai putin la inceputul vietii sexuale, mai ales cand nu eram sigure de persoana cu care imparteam actul sexual. dar daca nu ti trece chestia asta nu o sa poti sa te bucuri niciodata de sex asa cum ar trebui. si eu am avut perioade la inceput cand luam pastile, si foloseam si prezervativ si daca imi intarzia o zi tot ma panicam si faceam test de sarcina

problema e ca acum luna asta m-a tinut ciclul 2 zile si de regula ma tinea 7 :((

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilula de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi!
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 1sa iau sau nu pilula de urgenta? va rog raspundeti un medic ceva
- 7pastila de a doua zi
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 0Efectul pastilei de a doua zi si antibioticele
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 1Vreau un bebe
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 2Ajutati-ma! Mi-a venit in prima luna..este posibil?
- 2Sarcina cu Ellaone?
- 0Intrebare pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 1Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
- 0Escapelle
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 0Pastila de a doua zi
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: