e indicat sa iau pastila de a doua zi?
am 21 de ani si de 1 luna jumate mi-am inceput viata sexuala. relatia este una la disanta astfel incat avem parte de relatii intime cam la 3 saptamani. va dati seama ca atunci incercam sa profitam din plin. penultima data am facut sex neprotejat imediat dupa menstruatie, a 5-a si a 6-a zi, considerand conform metodei calendarului ca nu este perioada mea fertila, desi am un ciclu neregulat. acum 2 zile, adica miercuri, am facut sex protejat, dar prezervativul a iesit de pe penis in timpul penetrarii, ramanad in vagin. am reusit sa-l scot, dar cu siguranta sperma a ajuns si in fundul de sac posterior al vaginului, unde de obicei se depoziteaza. aceasta era a 28-a zi de ciclu. mentionez ca ciclul meu este, dupa cum am mai spus neregulat, cu durata variata intre 32-37 zile. e posibil sa raman insarcinata? e indicat sa iau pilula de a doua zi? as dori un raspuns din partea unui medic in masura sa ma lamureasca. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 4Antibiotic si pilula de a doua zi
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 0Pastila de a 2-a zi! Putin ajutor, va rog!
- 5Sarcina sau dereglare hormonala?
- 4contact sexual neprotejat dupa escapelle
- 0Scurgeri rosiatice
- 1Pot sa raman gravida?
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 1Pastila de a doua zi, in cât timp își face efectul
- 6Pastila de a doua zi, la ovulatie!
- 0Sunt insarcinata?Am nevoie de un sfat rapid
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 0Postinor 2
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: