e momentul sa-mi incep viata sexuala?

01-09-2009
funny_girl_001
Nu este medic/terapeut
funny_girl_001
Buna!Am 16 ani si as vrea sa-mi incep viata sexuala.As vrea sa stiu daca aceasta varsta este potrivita pentru o astfel de experienta si daca apar schimbari fizice...sau chiar psihice.Multumesc si astept raspuns. Daca se poate sa-mi raspunda chiar un medic :)
3 comentarii
0
01-09-2009, ora 10:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Citeste acest post:

forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=169id_cat=49id_prod=31769anc=103066
0
01-09-2009, ora 11:57
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Pentru multe persoane varsta de 16 ani este cam mica pentru viata sexuala.
am sa iti spun de ce. Pentru a intretine relatii sexuale trebuie sa fii apt atat fizic, psihic si social.
Fizic, sa ai organele sexuale si tot organismul suficient de maturizate, psihic pentru ca orgasmul este o senzatie destul de puternica, care solicita nervii, este un consum, iar sociala pentru ca nici o metoda contraceptiva nu este 100% sigura si te poti trezi cu o sarcina. Trebuie sa ai posibilitatea sa cresti un copil.
vreau sa te intreb: ai excitatii foarte puternice, simti nevoia de asta, sau ai un prieten care are neaparata nevoie de asta?
daca nu ai nevoie stringenta eu zic sa mai astepti!
0
01-09-2009, ora 18:36
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
eşti destul de mică pentru asta, medical vorbind organismul e cel mai bine dezvoltat şi pregătit pentru asta 1 an sau doi mai târziu. şi psihic te-ar putea afecta mai ales dacă nu ţi doreşti cu adevărat relaţii sexuale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.