daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
Am 17 ani si sunt virgina. Iubitul meu are 23 de ani a inteles asta, nu ma preseaza si nici nu.mi bate apropouri ca ar vrea neaaparat sa intretina vre.o relatie cu mine...dar de fiecare data cand ne intalnim ne jucam si ajung sa.l excit foarte tare..avand in vedere ca pastram o anumita decenta eu banuiesc ca ejaculeaza dar nu sunt chear sigura...CONCLUZIA: Daca ajungem in continuare de 2-3 ori pe saptamaba in situatia asta, fara sa facem nimic, pe el nu o sa.l afecteze cu nimic? Totusi, are varsta pe care o are.. Va multumesc!
1 comentarii
MAI FACUT SA RAD
De ce nu il intrebi????????? unii barbati cand sunt atat de tare de intaratati li se umfla ouale dar asta e riscul meseriei, VORBA AIA NU POTI FACE OMLETA FARA SA SPARGI CATEVA OUO NU??????????
De ce nu il intrebi????????? unii barbati cand sunt atat de tare de intaratati li se umfla ouale dar asta e riscul meseriei, VORBA AIA NU POTI FACE OMLETA FARA SA SPARGI CATEVA OUO NU??????????
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8in momentele de excitare
- 10simt nevoia...
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 10Care este varsta potrivita pentru a-ti incepe viata sexuala?
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 3Incercari de contact sexual
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 4am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
- 4Dupa dezvirginare
- 4Anturaj sexual?
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 3virginitatea
- 2Cum pot sa-mi excit iubitul?
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 3Nelamurire Excitare
- 3Copil 5 ani jum "atractie nefireasca" fata de mama?
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: