E posibial o sarcina?
Am facut sex neprotejat cu iubitul in prima zi a menstruatiei fara ca el sa termine inauntru, ba chiar a mai avut nevoie de “stimulare” pana la ejaculare. Ultima ejaculare o avuse cu 36 de ore inainte ( o zi jumate) intre timp a urinat si s-a curatat.
Eu am un ciclu neregulat 30+/- 2 zile ( 28-32 uneori chiar 34 de zile), dar niciodata mai scurt de 27-28 de zile. Ovulatia o am cam la mijlocul lunii in general si imi dau seama dupa secretii, tinand cont de asta e posibil sa fiu insarcinata? Nu am dorit sa iau pastila deoarece am mai luat in trecut si imi produce dereglaje hormonale.
Voi face si un test, dar as dori niste pareri pana atunci.
Eu am un ciclu neregulat 30+/- 2 zile ( 28-32 uneori chiar 34 de zile), dar niciodata mai scurt de 27-28 de zile. Ovulatia o am cam la mijlocul lunii in general si imi dau seama dupa secretii, tinand cont de asta e posibil sa fiu insarcinata? Nu am dorit sa iau pastila deoarece am mai luat in trecut si imi produce dereglaje hormonale.
Voi face si un test, dar as dori niste pareri pana atunci.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??