e posibila o sarcina?
Buna! incep prin a povesti ca am avut o inflamatie acuta la ovare am facut tratamentul si sa terminat de 2 saptamani, dupa care mia venit menstruatia. am inceput cu AC milligest menstruatia ma tinut vreo 3 - 4 zile dar pana in a 8 a zi am avut scurgeri maronii si rosii care sau oprit in prezent. Problema mea este ca sanii imi sunt foarte umflati si durerosi si uneori imi apar dureri in partea de jos ca inainte de menstruatie, acum nu stiu ce se intampla sa dereglat ceva de la AC sau e cumva posibil sa fie vorba de o sarcina?. vreau sa specific ca am facut inainte de menstruatie 3 teste de sarcina care au iesit negative.acum sunt ingrijorata din cauza sanilor. mersi mult si PASTE FERICIT!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 4Sunt gravida?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 7sunt cumva insarcinata???
- 9despre sarcina
- 7poate ramane insarcinata?
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 4posibila sarcina?
- 11Sunt insarcinata?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 0credeti ca este o sarcina
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 7Help.. sarcina?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: