e sarcina?

12-04-2009
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
e sarcina la 5 teste negative si al 6 dupa 12 minute a aparut a 2 liniutza slaba la echo la 5 saptamani a zis ca nu sunt.ce sa cred? tinand cont ca m-a sarit menstra 2 luni deja
8 comentarii
0
12-04-2009, ora 12:20
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
nu cred că sunteţi însărcinată, mai degrabă aveţi o problemă hormonală. consultaţi întâi ginecologul, apoi duceţi vă la endocrin
0
12-04-2009, ora 21:41
al1nush2006
Nu este medic/terapeut
al1nush2006
Nu ai cum sa fii, stai linistita!
0
12-04-2009, ora 21:57
al1nush2006
Nu este medic/terapeut
al1nush2006
Daca lasi testul mai mult de 10 minunte nu mai sunt adevarate rezultatele scrie si pe prospect, nu ai cum sa fii stai linistita:*
0
13-04-2009, ora 02:37
anee
Nu este medic/terapeut
anee
buna!!!va rog sa ma ajutati!am facut sex neprotejat cu prietenu meu si eu eram pe stop a2a zi, dar nu si-a dat drumu in mine pt k nu a fost ceva de durata...se poate sa fiu insarcinata???doar pentru faptul k eram pe stop???astept raspuns...
0
13-04-2009, ora 09:30
al1nush2006
Nu este medic/terapeut
al1nush2006
In perioada menstruatiei, riscul de a ramane insarcinata este foarte mic. Daca ai un ciclu regulat (sangerari care se succed la intervale absolut regulate (sa zicem 28 de zile), riscu ete practic nul.Dupa ce iti trece menstruatia exista un risc sa ramai insarcinata.Dar atentie la boli venerice si infectii, in timpul menstruatiei esti mai expusa.
0
12-01-2010, ora 22:40
miki_ralu
Nu este medic/terapeut
miki_ralu
daca fac dragoste neprotejata insa el nu elimina in interior.pot ramane gravida?
0
20-01-2010, ora 14:08
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
mda e un risc intre 5 si 30% pare ai noroc si nu ai ramas
0
05-09-2015, ora 14:57
rox19diana
Nu este medic/terapeut
rox19diana
Buna ziuna, problema mea este urmatoarea, pe data de 2 iunie am avut menstruatie iar pe 7 si 8 am intretinut relatii sexuale neprotejate.. Menstruatie am avut pana luna aceasta mereu am facut 3 teste cu toate ca aveam cm si am facut si 2 ecografii una pe 15 iulie si una pe 11 august unde doamna dr mi-a spus ca totul e inregula si nu sunt însărcinată, doar ca pe 27 august trebuia sa apara menstruatia si nimic, am avut o perioada de cam o saptamana in care nu am mâncat mai nimic se poate sa fie din aceasta cauza sau sa nu se fi vazut la ecograf ?? Mentionez ca din data de 8 iunie nu am mai avut nici un contact sexual si am mai facut un test shure check ieri pe 4 septembrie care a iesit negativ. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •