e sarcina?

e sarcina la 5 teste negative si al 6 dupa 12 minute a aparut a 2 liniutza slaba la echo la 5 saptamani a zis ca nu sunt.ce sa cred? tinand cont ca m-a sarit menstra 2 luni deja
8 comentarii

nu cred că sunteţi însărcinată, mai degrabă aveţi o problemă hormonală. consultaţi întâi ginecologul, apoi duceţi vă la endocrin

Daca lasi testul mai mult de 10 minunte nu mai sunt adevarate rezultatele scrie si pe prospect, nu ai cum sa fii stai linistita:*

buna!!!va rog sa ma ajutati!am facut sex neprotejat cu prietenu meu si eu eram pe stop a2a zi, dar nu si-a dat drumu in mine pt k nu a fost ceva de durata...se poate sa fiu insarcinata???doar pentru faptul k eram pe stop???astept raspuns...

In perioada menstruatiei, riscul de a ramane insarcinata este foarte mic. Daca ai un ciclu regulat (sangerari care se succed la intervale absolut regulate (sa zicem 28 de zile), riscu ete practic nul.Dupa ce iti trece menstruatia exista un risc sa ramai insarcinata.Dar atentie la boli venerice si infectii, in timpul menstruatiei esti mai expusa.

daca fac dragoste neprotejata insa el nu elimina in interior.pot ramane gravida?

mda e un risc intre 5 si 30% pare ai noroc si nu ai ramas

Buna ziuna, problema mea este urmatoarea, pe data de 2 iunie am avut menstruatie iar pe 7 si 8 am intretinut relatii sexuale neprotejate.. Menstruatie am avut pana luna aceasta mereu am facut 3 teste cu toate ca aveam cm si am facut si 2 ecografii una pe 15 iulie si una pe 11 august unde doamna dr mi-a spus ca totul e inregula si nu sunt însărcinată, doar ca pe 27 august trebuia sa apara menstruatia si nimic, am avut o perioada de cam o saptamana in care nu am mâncat mai nimic se poate sa fie din aceasta cauza sau sa nu se fi vazut la ecograf ?? Mentionez ca din data de 8 iunie nu am mai avut nici un contact sexual si am mai facut un test shure check ieri pe 4 septembrie care a iesit negativ. Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 1pot ramane insarcinata?
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 5sunt gravida?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 3oare sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 13Sunt oare insarcinata?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 2Insarcinata sau nu?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 0Sunt insarcinata?
- 0insarcinata sau nu?
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 2Test fals pozitiv?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina