echimoza ca reactie alergica

07-10-2006
gabriela.serban
Nu este medic/terapeut
gabriela.serban
Ma numesc Gabriela Serban si am 27 de ani.
Am fost muscata de insecte sau poate intepata de tantari. Am scarpinat cu putere locul respectiv pentru ca mancarimea nu-mi dadea pace. La o zi dupa mi-a aparut in acel loc o vanataie de dimensiunea unei palme. Locul nu este umflat dar resimt durerea specifica unei vanatai. Poate fi o reactie alergica? In trecut nu m-am invinetit decat in urma loviturilor puternice si niciodata pe o suprafata asa de mare.
Mentionez ca nu ma stiu suferinda de vre-o boala de ficat si ca in urma unei taieturi de exemplu rana se inchide repede.
Astept cu interes raspunsurile dumneavoastra.
1 comentarii
0
09-10-2006, ora 00:00
dr. Tepes Monica
Identitate neconfirmată
dr. Tepes Monica
Daca sunteti sigura ca este vorba despre o intepatura de insecta puteti folosi un remediu homeopatic LEDUM PALUSTRE 15 CH cate 5 granule de 4 ori pe zi timp de 3 zile.
Granulele se tin sub limba, nu se ating cu mana si se administreaza la distanta de mese ( o jumatate de ora cel putin inainte sau dupa masa ). Nu beti cafea, nu fumati si nu stati in fum de tigara, altfel este posibil ca remediul sa se antidoteze. Oricum, daca se antidoteaza o doza, lucreaza urmatoarea, adica nu intrerupeti administrarea.
Nu au efecte secundare si nici contraindicatii.
Va doresc multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: