Ecografie transvaginala?
Buna seara,
Trebuia sa imi vina cilcul acum cateva zile. Eu si sotul meu incercam sa facem un copil asa ca am facut un test acasa si a iesit pozitiv.
Dar am vrea sa confirmam. Pentru asta am inteles ca putem face o ecografie transvaginala dar dupa calculele mele ar trebuii sa am cam 3 saptamani si 2 zile. Din cate am citit doar dupa 6 saptamani am putea vedea la acea ecografie.
Este adevarat? Se merita sa fac acest test? Sau doar irosim bani si nu vom afla nimic acum?
Multumesc
Trebuia sa imi vina cilcul acum cateva zile. Eu si sotul meu incercam sa facem un copil asa ca am facut un test acasa si a iesit pozitiv.
Dar am vrea sa confirmam. Pentru asta am inteles ca putem face o ecografie transvaginala dar dupa calculele mele ar trebuii sa am cam 3 saptamani si 2 zile. Din cate am citit doar dupa 6 saptamani am putea vedea la acea ecografie.
Este adevarat? Se merita sa fac acest test? Sau doar irosim bani si nu vom afla nimic acum?
Multumesc
1 comentarii
Test din sange. Sunati la ginecolog si intrebati unde sa y mergeti sa va recolteze sau faceti alt test de sarcina de la alta firma.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??