efect escapelle

Buna. As dori sa stiu daca pastila Escapelle ma protejaza de o sarcina dupa doua contacte sexuale neprotejate pe care le-am avut la o zi diferenta. Ca sa fiu mai explicita, vineri dimineata am avut un contact sexual insa s-a rupt prezervativul, iar sambata seara am intretinut relatii, prietenul meu a ejaculat in mine si dupa mai putin de o ora am luat Escapelle. Pastila isi face efectul si daca am avut mai multe contacte sexuale intr-un interval de 48 de ore dupa care am trecut la administrarea ei?
Multumesc anticipat!!!
Multumesc anticipat!!!
3 comentarii

as avea nevoie de un mare ajutorr.. va rog frumos ca sa imi rasp cat mai repede deoarece gandul ma omoara... am facut sex neprotejat si in momentul cand prietenul meu a ejaculat eu ma.m ferit dar aveam indoiala ca sigur a ejaculat si in mine.. apoi am mai facut inca odata si atunci chiar a ejaculat in mine.. am mers la farmacie si am luat escapelle dupa 2 h.. problema mea e... oare daca am facut sex neprotejat de 2 ori... pastila isi face efectul?? va rog sa ma ajutati ca ma omoara gandul ca as putea fi insarcinata... cat mai repede un rasp va rog. Va multumsc

as avea o intrebare.am luat un escapelle iar dupa 12 ore am consumat alcool..isi mai face efectul?va rog sa mi raspundeti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 2Anticonceptionalele si lentilele de contact
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 3calmant forte contra anticoceptionale
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 3analize pentru anticonceptionale
- 2Anticonceptionale si tratament candida
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 1Anticonceptionalele
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 0Anticonceptionale Desorelle si Arcoxia...
- 0Risc de sarcina ?
- 5Boli favorizate de pilula
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: