Efect Postinor = menstruatie intarziata?

Pe data de 11 Martie am luat Postinor. Cateva zile mai tarziu, mai exact pe 19 martie am avut acea "menstruatie" care a durat cu 2 zile mai putin decat in mod obisnuit. Insa am inteles ca prezenta ei este ceva normal. Menstruatia mea este regulata, insa luna aceasta mi-a intarziat 5 zile. Este un efect al Postinorului sau ar fi cazul sa incep sa ma gandesc si la alte "variante"? va multumesc

As avea o intrebare legata de Postinor 2.Penultimul contact sexual l-am avut acum 5 zile si imediat dupa terminarea contactului am luat prima pastila de Postinor 2. A doua pastila de Postinor 2 am luat-o la aprox 17 ore dupa prima (nu fix dupa 12 ore asa cum am inteles ca este indicat). Ultimul contat sexual l-am avut acum 3 zile si a fost neprotejat, dar partenerul este sigur ca nu a scapat deloc lichid seminal in mine.
Singura mea ingrijorare este ca desi a trecut atat de putin de la ultimul contact(doar 3 zile) am avut niste greturi in ultimele dimineti si mi-am cumparat si un test de sarcina.
Credeti ca se poate sa fi ramas insarcinata sau se poate sa fie un efect al Postinorului la cateva zile dupa ce l-am luat?!
O intrebare legata de testul de sarcina: pe el scrie ca depisteaza sarcina la doar 7 zile dupa ultimul contact sexual, iar compania producatoare este "ILOAS FILDAS".Este eficient oare testul? Sa fac testul dupa 7 zile sau cand ar fi cel mai potrivit?!
Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
- 2efectul anticonceptionalelor
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 11sex fara prezervativ... dar fara ejaculare
- 7prea mult stres ajutor
- 3Am nevoie de postinor2?
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 4artizia - reactii adverse
- 4sa fie de la ac?
- 4in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 3Sarcina?!
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 2Mi-a intarziat
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 0Imi intarzie ciclul
- 1Intirziere menstruatie...
Mai multe informații despre: postinor intarzierea menstruatiei efectele adverse ale anticonceptionalelor