Efecte Postinor

14-05-2020
cookiebutter
Nu este medic/terapeut
cookiebutter
Buna ziua! Pe data de 6 mai am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, fara ejaculare intravaginala. Am luat dupa aproximativ 9-10 ore o pilula de Postinor, urmata de a doua pilula la interval de 12 ore dupa prima. Dupa cateva zile, pe 9 mai am mai avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu, din nou fara ejaculare intravaginala. Astazi, 14 mai, au inceput niste scurgeri maronii, asemanatoare cu menstruatia, dar nu la fel de abundente ca de obicei, insotite de dureri abdominale usoare. Mentionez ca menstruatia normala ar trebui sa vina pe 24-25 mai.Aceasta scurgere de azi ar trebui sa fie cea provocata de Postinor? Menstruatia ar trebui sa vina normal, pe 24-25 mai
sau dupa 28 de zile dupa sangerarea de azi? Sau ar fi necesar un test de sarcina peste cateva saptamani? Intr-adevar, pe prospect aceasta sangerare este trecuta ca si efect advers, insa fiind prima data cand iau Postinor, sunt foarte stresata :( Nefiind vorba de o ejaculare intravaginala in ambele dati, s-a retras cu mult timp inaintea finalizarii, exista posibilitatea sa fi luat degeaba pilulele?

Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul