Ejaculare fara masturbare.

04-07-2020
AndreiZamfir
Nu este medic/terapeut
AndreiZamfir
Buna ziua, am 17 ani si sunt sportiv(practic inotul) si aproape un an fac sală ce m-a împins sa am grija si atentie de corpul meu dar a aparut o problema practicam masturbarea, dar nu des iar totul a inceput cand am aflat ca ejacularea ma slabeste sau ca mi-ar putea afecta viata sexuala sau viata de sportiv atunci mi-am impus sa nu o mai practic deloc. In timpul zilei nu ma afecteaza deloc dar seara cand ma pun pe saltea simt o senzatie pe care n-o pot descrie penisul nefiind sculat ejaculeaza.

Aceasta a fost prima experienta neplacuta iar dupa 2 saptamani am patit iar sa ejaculez in timp ce incerc sa adorm.

S-a intamplat cand imi ascultam bataile inimii iar din senin aud un altfel de ritm al inimii ce aduce cu ele contractiile si ejacularea.

Cred ca am dezvoltat o usoara fobie care nu-mi da pace si nu ma lasa sa dorm

Nu pot da niste detalii mai concrete pentru ca nu stiu sa detaliez mai concret, senzatia este ca un orgasm foarte foarte slab.

Daca se poate as vrea sa discut mai mult pe tema asta, deja sunt disperat.
Va rog mult sa ma ajutati, simt ca inebunesc.
6 comentarii
0
04-07-2020, ora 23:21
AndreiZamfir
Nu este medic/terapeut
AndreiZamfir
Precizez ca acest lucru mi se intampla doar inainte de somn ceea ce ma face un insomniac
1
05-07-2020, ora 00:17
360
Nu este medic/terapeut
360
in caz ca nu-ti raspunde cineva mai specializat, e vorba de hormoni/excitatie obisnuita. nu-i nimic anormal. e nevoie de relatie fie cu o prietena fie cu.
0
07-07-2020, ora 21:10
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
ar fi bine sa ajungi la un psihoterapeut
0
29-07-2020, ora 16:18
uPotent
Nu este medic/terapeut
uPotent
Salut Andrei

Ce ai descris tu suna ca si cum ar fi un “VIS UMED”. Visele umede apar pentru majoritatea baietilor in adolescenta, dar mai frecvente sunt in perioada de abstinenta sexuala deoarece nivelul de hormoni este foarte ridicat. Cred ca asta s-a intamplat in cazul tau din cauza ca te-ai oprit din a te masturba. Inteleg de ce te nelinisteste lucrul asta dar este mult mai comun decat crezi :). O sa treaca cu cresterea in varsta sau cand o sa consumi energia sexuala acumulata (masturbare sau sex).
0
02-09-2020, ora 05:45
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Se numeste “ejaculare spontana”
Poti vorbi cu un psihiatru de asta
Problema este la nivelul sistemului nervos central
El comanda tot
0
28-04-2022, ora 20:46
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Adevarul este ca LA VIRSTA DE 16 - 18 ani si pina la 25-27 ani, multi adolescenti se afla in perioada de excese sexuale - timp in care au nevoie de sex sau se masturbeaza in exces.
Nu toti tinerii isi dau seama de nevoile organismului, iar unii din ei interpreteaza aceste fenomene, inclusiv si visele umede (polutii) sau necesitatea de a masturba - ca pe ceva gresit, pacatos sau cu consecinte pe viitor...
Este evident ca aici este vorba si despre un deficit informativ si desigur despre o necesitate de consultare specializata !
VA RECOMAND SA CONSULTATI UN MEDIC SEXOLOG, SA INCEPETI VIATA SEXUALA DACA APARE NEVOIA SI CIRCUMSTANTELE FAVORIZEAZA ACEST LUCRU, desigur cu toate masurile de protectie !!!
Va doresc multa multa sanatate si succese !!!
Va multumim pentru curaj si incredere !
Cu respect, Dr. SADOVNIC !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: