Epilare inghinala

21-01-2013
Camy Camy
Nu este medic/terapeut
Camy Camy
Buna ziua.
Va rog sa imi recomandati un tratament pe care sa il aplic in urma epilarii inghinale. Trebuie sa mentionez ca m-am epilat cu epilatorul, mai exact linia bikinilor, creste parul mai greu acolo, dar raman bubite rosii si se vede urat (vine vara si nu cred ca voi putea merge la plaja asa :(, dar nu asta ar fi o problema, problema in sine este sa iau un tratament care sa faca sa dispara aceste bubite si sa nu mai creasca firul pe sub piele.) Am incercat un unguent Baneocin, insa nu a dat rezultatele asteptate. Va multumesc! Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana usoara!
1 comentarii
0
21-01-2013, ora 14:54
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Eu ma epilez cu epilatorul inghinal (total) de ani de zile. Imi cresc si mie fire sub piele dar foarte, foarte putine.
Inainte de a te epila fa o baie fierbinte pentru a deschde porii, apoi da-te cu o crema de corp. Imediat ce crema a intrat in piele poti incepe operatiunea de epilare. Dupa ce termini, spala-te din nou cu apa calda si aplica o crema de galbenele. Dupa cateva zile, cand firul de par incepe iar sa creasca, fa-ti un piling (eu folosesc faina de porumb) pentru a elibera firele de par si a nu le lasa sa creasca sub piele. Daca este cazul, repeta operatiunea. Sigur vei avea rezultate!
Adaugă un comentariu / răspuns