epilarea cu ceara.. ceara refolosita?

19-03-2006
ralush4
Nu este medic/terapeut
ralush4
Buna ziua! Am o intrebare pentru dumneavoastra: epilarea cu ceara intr-un cabinet cosmetic este igienica? Va intreb aceasta pentru ca majoritatea cosmeticienelor refolosesc ceara pe care au folosit-o pentru epilarea mai multor persoane.Care sunt riscurile in acest caz?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
5 comentarii
0
21-05-2006, ora 00:00
Dr. Adam Evelina
Identitate neconfirmată
Dr. Adam Evelina
In cabinetele moderne, care se respecta, exista posibilitatea sa va epilati cu ceara de unica folosinta, ceea ce va recomand
0
29-04-2007, ora 00:00
kira
Nu este medic/terapeut
kira
buna ziua,
Dar de epilarea LHP ce imi puteti spune? Ce riscuri exista?
As vrea sa fac o astfel de epilare, dar nu vreau sa raman cu "urme". Saloanele care fac astfel de epilari spun ca totul este ok, dar din punct de vedere medical este ok?
0
10-12-2009, ora 12:29
d1utza
Nu este medic/terapeut
d1utza
buna ziua. am si eu o intrebare... cand ma epilez cu ceara traditionala, inghinal, mi se crapa pielea chiar in apropiere de unde incepe sa creasca parul. din ce cauza as dori sa stiu, si ce pot face?
0
03-02-2010, ora 16:06
puka
Nu este medic/terapeut
puka
Buna ziua!
As dori daca poate cineva sa imi de-a un raspuns la o problema delicata din punctul meu de vedere. Am inceput prin a ma rade la inghinali dar dupa aceasta imi aparea o iritatie f urata+ cosulete care se cicatrizau f greu.Am incercat depilarea cu ceara nici aceasta nu a mers delok.am incercat si depilarea cu aparat..la cosmetica gandindu-ma..poate eu nu ma fac f bine acasa sau nu sunt cunoscatoare. Aceeasi reactie chiar si mai urata ca la inceput...toata iritatia cosuletele apar la o zi dupa ce ma epilez/rad( dupa toate aceastea aplicand fel si fel de creme cosmetice care ajuta la inlaturarea iritatiilor).Imi este rusinica si de sotior. ca sa nu mai spun cand trebuie sa mergem la mare/piscina.In final pot spune ca am incercat mai toate metodele de epilare...in afara de cea definitiva!!!! NICI un rezultat!!!!! Cineva care ar putea sa ma sfatuiasca si cu o simpla idee va multumesc f mult...O zi buna la toata lumea si sanatate, asteptand un raspuns.Va multumesc anticipat.
0
22-04-2010, ora 12:49
Andadanda
Nu este medic/terapeut
Andadanda
Eu am folosit un produs numit "hair no more" e foarte bun adica o sa ajung la o epilare definitiva in timp.Parur creste din ce in ce mai greu si mai rar pana nu mai apare deloc.-*


(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Indepartarea pilozitatii faciale inestetice
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  • Electroepilarea
  •