Erectie dureroasa

Buna ziua.
Din cauza unui accident am suferit de curand 2 operatii in care mi s-a extirpat un rinichi si mi s-a taiat o bucata din ficat.
Am fost externat dupa 2 saptamani de la operatie, iar acasa am realizat un disconfort in timpul erectiei, si mai ales in momentul in care penisul este indreptat in sus. Durerea se manifesta de-a lungul partii posterioare a penisului si este sensibila la atingere.Nu am probleme la urinare.
Mentionez ca am avut o sonda urinara mai mare decat mi-ar fi trebuit, dar a fost inlocuita cu una potrivita mie. De asemenea mentionez ca penisul meu este putin curbat, dar acest fapt nu m-a deranjat pana acum.
As vrea sa stiu natura acestei probleme si cum se poate rezolva. Va multumesc.
Din cauza unui accident am suferit de curand 2 operatii in care mi s-a extirpat un rinichi si mi s-a taiat o bucata din ficat.
Am fost externat dupa 2 saptamani de la operatie, iar acasa am realizat un disconfort in timpul erectiei, si mai ales in momentul in care penisul este indreptat in sus. Durerea se manifesta de-a lungul partii posterioare a penisului si este sensibila la atingere.Nu am probleme la urinare.
Mentionez ca am avut o sonda urinara mai mare decat mi-ar fi trebuit, dar a fost inlocuita cu una potrivita mie. De asemenea mentionez ca penisul meu este putin curbat, dar acest fapt nu m-a deranjat pana acum.
As vrea sa stiu natura acestei probleme si cum se poate rezolva. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Probleme erectie; in timpul penetrarii totul se pierde...
- 5am probleme cu erectia de 3 saptamani
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 9i s-a facut rau in timpul sexului
- 5Am probleme de virilitate
- 20i-am bagat degetele in vagin
- 9Antidepresivele si probleme cu erectia
- 7erectie prea slaba, as dori un sfat urgent
- 6Erectie puternica la sex oral...
- 8Erectie slaba
- 0Nu pot sa imi mentin erectia
- 13Probleme prezervativ
- 0erectia si alimentatia
- 8probleme erectie
- 5Mi se scoala si dupa 5 min mi se culca... Ce sa fac?
- 2Problema erectie
- 6Se scoala greu
- 2Este normal sau pur si simplu ma ingrijorez degeaba?
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: