Erectie dureroasa
Buna ziua.
Din cauza unui accident am suferit de curand 2 operatii in care mi s-a extirpat un rinichi si mi s-a taiat o bucata din ficat.
Am fost externat dupa 2 saptamani de la operatie, iar acasa am realizat un disconfort in timpul erectiei, si mai ales in momentul in care penisul este indreptat in sus. Durerea se manifesta de-a lungul partii posterioare a penisului si este sensibila la atingere.Nu am probleme la urinare.
Mentionez ca am avut o sonda urinara mai mare decat mi-ar fi trebuit, dar a fost inlocuita cu una potrivita mie. De asemenea mentionez ca penisul meu este putin curbat, dar acest fapt nu m-a deranjat pana acum.
As vrea sa stiu natura acestei probleme si cum se poate rezolva. Va multumesc.
Din cauza unui accident am suferit de curand 2 operatii in care mi s-a extirpat un rinichi si mi s-a taiat o bucata din ficat.
Am fost externat dupa 2 saptamani de la operatie, iar acasa am realizat un disconfort in timpul erectiei, si mai ales in momentul in care penisul este indreptat in sus. Durerea se manifesta de-a lungul partii posterioare a penisului si este sensibila la atingere.Nu am probleme la urinare.
Mentionez ca am avut o sonda urinara mai mare decat mi-ar fi trebuit, dar a fost inlocuita cu una potrivita mie. De asemenea mentionez ca penisul meu este putin curbat, dar acest fapt nu m-a deranjat pana acum.
As vrea sa stiu natura acestei probleme si cum se poate rezolva. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 7si eu probleme cu erectia
- 6ajutor! casatorie neconsumata
- 6Probleme erectie; in timpul penetrarii totul se pierde...
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 9Moare la intrare :(( pana in intrare
- 5Erectie slaba si fumatul
- 8de o luna am erectie slaba
- 4Am o mare problema sexuala de erectie si ejaculare!
- 5O problema 'majora' legata de 'scularea penisului'
- 6ce imi puteti recomanda pentru a avea o erectie mai buna?
- 8Erectie slaba
- 0Produse pentru diminuare frecventiei erectiilor
- 2Nu mi scoala cum trebuie
- 3Problema legata de erectie si ejaculare precoce.
- 9Anxietate sexuala
- 4Problema erectie...
- 2Probleme erectie
- 5probleme erecție
- 3Dupa actul sexual
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: