erectie nocturna
De citiva ani am erectii nocturne care alterneaza la un interval de circa o ora si jumatate.Ma trezesc, ma scol in fund, iar dupa 1-2 minute erectia cedeaza.Si tot asa...Am consultat mai multi medici.Nimic urologic, nimic edocrinologic, nimic neuro.Analize normale.Unii au spus:hiperexcitabilitate.Nu cedeaza.Ce sa mai fac.Nu dorm ca lumea...
2 comentarii
Dar in timpul zilei cum stau lucrurile? Despre viata dvs sexuala puteti sa mentionati cateva lucruri?
tu dedormit dormi, numai ca activitatea ta cerebrala este ata de intensa, undeva in mintea ta, probabil ti-ai dorit sa fi un barbat extraordinar, inca din copilarie si de aceea, cand dormi, aceasta frica sa nu fi inapt, genereaza aceste tulburari subconstiente, care de fapt sunt in stare de veghe.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 4erectie-problema serioasa rog sfat
- 5excitatie mare, erectie slaba
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 3Dureri la erectie la o luna dupa scoatere sonda urinara
- 5penisul meu in timpul erectiei nu il pot decalota complet
- 0probleme de erectie
- 1Probleme mari erectie
- 9Imi moare repede! Care e problema ?
- 20i-am bagat degetele in vagin
- 5Intrebare penis.. erectia spontana
- 9Antidepresivele si probleme cu erectia
- 8Problema majora! Penis
- 3Problema de erectie
- 1probleme erectie
- 0Problema majora a erectiei
- 9Anxietate sexuala
- 5Iubitul meu are problema cu erectia
- 0Erectie slaba dupa actul sexual. Erectia apare undeva la o saptamana dupa actul sexual.
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: