erectie nocturna
De citiva ani am erectii nocturne care alterneaza la un interval de circa o ora si jumatate.Ma trezesc, ma scol in fund, iar dupa 1-2 minute erectia cedeaza.Si tot asa...Am consultat mai multi medici.Nimic urologic, nimic edocrinologic, nimic neuro.Analize normale.Unii au spus:hiperexcitabilitate.Nu cedeaza.Ce sa mai fac.Nu dorm ca lumea...
2 comentarii
Dar in timpul zilei cum stau lucrurile? Despre viata dvs sexuala puteti sa mentionati cateva lucruri?
tu dedormit dormi, numai ca activitatea ta cerebrala este ata de intensa, undeva in mintea ta, probabil ti-ai dorit sa fi un barbat extraordinar, inca din copilarie si de aceea, cand dormi, aceasta frica sa nu fi inapt, genereaza aceste tulburari subconstiente, care de fapt sunt in stare de veghe.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme erectile
- 2am porbleme cu erectia si sunt ft tanar.. chiar prea tanar! ajutor
- 3Dureri in timpul erectiei
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 7erectie slaba.
- 3ejaculare precoce si erectie
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 4de ce adoarme penisul? :((
- 0Erectie dureroasa
- 12Nu reusesc sa o fac cu iubita
- 4nu am erectie cu alte fete inafara de prietena mea... ce sa fac?
- 33nu mi se scoala
- 3va rog sa ma ajutati cu orice sfat
- 4Erectie Pierduta
- 2erectia la copii, rog parere medic!
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 9probleme de erectie
- 2Problema erectie
- 1Am erectii nedorite
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: