erectie nocturna
De citiva ani am erectii nocturne care alterneaza la un interval de circa o ora si jumatate.Ma trezesc, ma scol in fund, iar dupa 1-2 minute erectia cedeaza.Si tot asa...Am consultat mai multi medici.Nimic urologic, nimic edocrinologic, nimic neuro.Analize normale.Unii au spus:hiperexcitabilitate.Nu cedeaza.Ce sa mai fac.Nu dorm ca lumea...
2 comentarii
Dar in timpul zilei cum stau lucrurile? Despre viata dvs sexuala puteti sa mentionati cateva lucruri?
tu dedormit dormi, numai ca activitatea ta cerebrala este ata de intensa, undeva in mintea ta, probabil ti-ai dorit sa fi un barbat extraordinar, inca din copilarie si de aceea, cand dormi, aceasta frica sa nu fi inapt, genereaza aceste tulburari subconstiente, care de fapt sunt in stare de veghe.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de cand cu noul loc de munca am probleme in ceea ce priveste viata sexuala
- 7relatii intime destul de rare, cu partenere diverse + ejaculare intarziata
- 4de ce adoarme penisul? :((
- 1Probleme mari erectie
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 3inainte faceam de 3 ori fara sa se culce, dar acum odata si gata de ce asa?
- 9Ma masturbez des, cam de 3-4 ori pe saptamana
- 0Problema penis in erectie
- 10probleme cu potenta
- 1probleme de erectie in timpul actului sexual
- 7Problema penis
- 2erectia la copii, rog parere medic!
- 0Probleme erectie si ejaculare precoce
- 0se scoala dar nu de tot
- 9Anxietate sexuala
- 2Problema act sexual
- 5probleme erecție
- 5Probleme cu erectia